Právě je 22 črc 2019, 11:48





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2008, 21:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2006, 00:37
Příspěvky: 5540
Bydliště: Ostrava jak Cyp
Tak nějak... ale lehčí je vytvořit novou desku dovnitř, protože tu starou jen těžko přepájíš podle sebe. Kup už hotovou třeba v GM Electronic a přizbůsob.. :wink:

_________________
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2008, 21:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008, 13:28
Příspěvky: 73
Bydliště: Č.B.
to FRYDEX: njn...to je prave ono...nemam vubec predstavu jak to tam vypada...asi to hold budu muset rozebrat a poradne na to kouknout :?

_________________
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 čer 2008, 08:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2007, 09:27
Příspěvky: 126
Bydliště: Holice-Pardubice-
Ano, nic jiného tam dělat nemusíš. Je to práce max na hodku. Pokud bude nějaká nejasnost tak stačí napsat.

_________________
Astra Caravan 1,6 16V LPG,man. klima, X16XEL
Stříbrná nikam spěchat nemusí :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2008, 21:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2006, 14:38
Příspěvky: 56
Bydliště: Staré náměstí 12, Slatinany 53821
Takovej dotázek.
Mám Alpinu a vedou z tři dráty, který nejsou zapojený.
jeden je: Audio Interrupt
druhej: Illuminium
Třetí: Power antena

Myslíte, že je to šlo připojit na ten poslední ISO konektor? Neodpálim tím něco?

SCW bych zapojil ten Audio interrupt a na tu žárovičku bych zkusil zapojit Illuminium

Co vy na to?

_________________
1,6 16V 74kW


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 17:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 pro 2008, 12:34
Příspěvky: 298
Bydliště: Havířov
No je to super na vod ale ej to pro me spanelska vesnice :D nenasla by se nejaka dobra duse co by mi na to koukla :D :D 8) za mensi uplatu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 23 led 2010, 12:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2006, 00:37
Příspěvky: 5540
Bydliště: Ostrava jak Cyp
Pohledej tu, dělá to tady jeden týpek od Val.Mezu na všechny rádia za 6 kil. Shumak to od něho kupoval. No a myslím, že to má i na prodej teď, po tom co už má H-áčko :wink:

_________________
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2010, 14:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2007, 21:09
Příspěvky: 351
Bydliště: Bratislava
prosim vas, ktora schema je spravna?? v prvom odkaze su dve schemy, v 1 je vzdy iba jeden odpor na tlacitko, v 2 su odpory pozapajane seriovo. Myslim si ze spravna je ta prva, ale nemam istotu. Dakujem za vysvetlenie.

_________________
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2010, 22:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2006, 00:37
Příspěvky: 5540
Bydliště: Ostrava jak Cyp
fungujou obě. ono hlavně záleží, pro jaké rádio to chceš použít. To první schéma, je Opel originál... To druhé SONY

_________________
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2010, 20:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2007, 21:09
Příspěvky: 351
Bydliště: Bratislava
dik, malo by to byt na SONY, takze ta druha schema.
Takze asi aj druha doska do tlacitok

_________________
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 čer 2010, 21:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 zář 2008, 19:15
Příspěvky: 1806
Bydliště: Modra
No nebolo to pre sony ale Pioneer :-P, inak da sa nejak polopatisticky vysvetlit to stým jackom? ja a alektrotechnika si netykáme :roll: :oops: ktoré je to swc? som stoho nejaký lolec :(

_________________
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 čer 2010, 21:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 pro 2007, 00:59
Příspěvky: 4473
Bydliště: Kladno
kdo to prosím vyrábí ? Frydex o tom mluvil ale kdo to je nepsal :(

na sony

_________________
>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<

PRODEJ moje coupe Z22SE BERTONE PRODEJ


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 čer 2010, 21:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 zář 2008, 19:15
Příspěvky: 1806
Bydliště: Modra
neviem, mne to robil Kamarek

_________________
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 čer 2010, 06:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008, 13:28
Příspěvky: 73
Bydliště: Č.B.
adam09 píše:
kdo to prosím vyrábí ? Frydex o tom mluvil ale kdo to je nepsal :(

na sony


asi mate na mysli ok2ucxe

viewtopic.php?f=6&t=376&start=240

4. prispevek ze zhora...

_________________
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 říj 2010, 10:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 čer 2008, 17:22
Příspěvky: 304
Bydliště: Michalovce
ahoj kolegovia,
podľa schémy na sony som dal v origo volante prepájkovať odpory, podľa kolegu (inak šikovného elektrikára) to na merači ukazuje odpor správne a všetko je prepájkované tak ako má byť. Mám rádio SONY CDX-GT420AU so vstupom na remote na jack 3,5, keď sme to ale skúšali tak po stlačení akéhokoľvek tlačidla na volante sa mi rádio vypne a nejde už zapnúť. pravdepodobne niečo robím zle, viete pomôcť v čom môže byť chyba?

vopred ďakujem za akúkoľvek radu a pomoc 8) 8) 8)

_________________
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 říj 2010, 12:06 
Offline

Registrován: 19 srp 2009, 12:21
Příspěvky: 293
Treba použit stereo jack , ten ,ma tri piny a pouzit z toho iba 2. Mozno si vybral zle. Ja mam sice Pio ale slape to v pohode , akurat som niektore mierne zmenil lebo v lete to robilo ine , než som chcel. Prajem vela stastia...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz