Nove radio si nepamata

Vše o zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: Honz@, AstraMan, Radoš 92

Odpovědět
DisaSTAR
Příspěvky: 4
Registrován: 08 pro 2014, 19:52

Nove radio si nepamata

Příspěvek od DisaSTAR » 08 pro 2014, 19:58

Caute. Hladam radu. Vymenil som original radio CDR 500 za ine. Prepojil som to cez redukciu DIN -> ISO. Vsetko vyzera, ze ide, ale radio si nezapamata nastavenia, ked sa vyberie kluc (alebo mozno, ked zhasne startovanie). Skusil som prehodit zlty a cerveny kabel, ale zhorela akurat poistka, ktora bola v cervenom kabli (F0.5AL250V). V zltom kabli je tiez poistka, ale ina (F10AL250V).

Reklama
 

Uživatelský avatar
denny
Příspěvky: 3292
Registrován: 06 pro 2008, 16:20
Bydliště: Brozany u Kuňky,Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od denny » 08 pro 2014, 20:59

A co takhle při přehození vodičů přehodit i pojistky :D .
Ono napájet radio přes 0,5 A pojistku asi nebude to pravé ořechové.

DisaSTAR
Příspěvky: 4
Registrován: 08 pro 2014, 19:52

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od DisaSTAR » 08 pro 2014, 21:07

Ja som z elektro celkom lavy. Ale ma aj napadlo dat tam rovnaku poistku, aka bola v zltom kabli. Len som s tym nechcel moc spekulovat. Ak vymenit aj poistky, tak ani neviem, ktoru poistku dat do ktorej cerveno-zltej kombinacie. Mam tam dat obidve rovnake (F10AL250V)?

Uživatelský avatar
denny
Příspěvky: 3292
Registrován: 06 pro 2008, 16:20
Bydliště: Brozany u Kuňky,Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od denny » 08 pro 2014, 21:54

Dej do obou10A,proti zkratu to chránit bude.

DisaSTAR
Příspěvky: 4
Registrován: 08 pro 2014, 19:52

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od DisaSTAR » 10 pro 2014, 08:32

Dal som do oboch 10 A, ako si radil a vyzera to byt OK. Len sa radio po vlozeni kluca a otoceni do 1. polohy len zapne do stand-by a nezacne hrat. Skusim este pozret nastavenie radia. Dik za rady. Takisto aj novy plechovy ramik, ktory bol k novemu radiu, v tej sachte nesedi a neviem, ako by som ho tam upevnil, aby radio nebolo navolno. Skusim pospekulovat. Este raz diky. Mozete lock.

jerry mouse
Příspěvky: 3559
Registrován: 01 srp 2009, 13:55
Bydliště: červenomodrá TOTALITA. PO Vychod.

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od jerry mouse » 10 pro 2014, 10:23

staru pôvodnu šachtu predpokladam že si vybral von, ta nova pološachta ma po celom obvode vylisovane vystupky ktore treba pozahynať smetom von od radia + tie lepšie radia maju možnosť aj bočnej fixacie aj zadneho pozičneho kolika aby ti to radio tam neplandalo v tvojom pripade bočny fix cez skrinku spolujazdca! 8)
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957

DisaSTAR
Příspěvky: 4
Registrován: 08 pro 2014, 19:52

Re: Nove radio si nepamata

Příspěvek od DisaSTAR » 11 pro 2014, 12:57

Diky, jerry. Spravil som tak, ako si napisal. Uz to tam sedi ako prilepene.

Odpovědět