Právě je 21 črc 2019, 04:59





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 08 pro 2014, 19:58 
Offline

Registrován: 08 pro 2014, 19:52
Příspěvky: 4
Caute. Hladam radu. Vymenil som original radio CDR 500 za ine. Prepojil som to cez redukciu DIN -> ISO. Vsetko vyzera, ze ide, ale radio si nezapamata nastavenia, ked sa vyberie kluc (alebo mozno, ked zhasne startovanie). Skusil som prehodit zlty a cerveny kabel, ale zhorela akurat poistka, ktora bola v cervenom kabli (F0.5AL250V). V zltom kabli je tiez poistka, ale ina (F10AL250V).


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 08 pro 2014, 20:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 pro 2008, 16:20
Příspěvky: 3291
Bydliště: Brozany u Kuňky,Pardubice
A co takhle při přehození vodičů přehodit i pojistky :D .
Ono napájet radio přes 0,5 A pojistku asi nebude to pravé ořechové.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 08 pro 2014, 21:07 
Offline

Registrován: 08 pro 2014, 19:52
Příspěvky: 4
Ja som z elektro celkom lavy. Ale ma aj napadlo dat tam rovnaku poistku, aka bola v zltom kabli. Len som s tym nechcel moc spekulovat. Ak vymenit aj poistky, tak ani neviem, ktoru poistku dat do ktorej cerveno-zltej kombinacie. Mam tam dat obidve rovnake (F10AL250V)?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 08 pro 2014, 21:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 pro 2008, 16:20
Příspěvky: 3291
Bydliště: Brozany u Kuňky,Pardubice
Dej do obou10A,proti zkratu to chránit bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 10 pro 2014, 08:32 
Offline

Registrován: 08 pro 2014, 19:52
Příspěvky: 4
Dal som do oboch 10 A, ako si radil a vyzera to byt OK. Len sa radio po vlozeni kluca a otoceni do 1. polohy len zapne do stand-by a nezacne hrat. Skusim este pozret nastavenie radia. Dik za rady. Takisto aj novy plechovy ramik, ktory bol k novemu radiu, v tej sachte nesedi a neviem, ako by som ho tam upevnil, aby radio nebolo navolno. Skusim pospekulovat. Este raz diky. Mozete lock.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 10 pro 2014, 10:23 
Offline

Registrován: 01 srp 2009, 13:55
Příspěvky: 3559
Bydliště: červenomodrá TOTALITA. PO Vychod.
staru pôvodnu šachtu predpokladam že si vybral von, ta nova pološachta ma po celom obvode vylisovane vystupky ktore treba pozahynať smetom von od radia + tie lepšie radia maju možnosť aj bočnej fixacie aj zadneho pozičneho kolika aby ti to radio tam neplandalo v tvojom pripade bočny fix cez skrinku spolujazdca! 8)

_________________
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nove radio si nepamata
PříspěvekNapsal: 11 pro 2014, 12:57 
Offline

Registrován: 08 pro 2014, 19:52
Příspěvky: 4
Diky, jerry. Spravil som tak, ako si napisal. Uz to tam sedi ako prilepene.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz