Právě je 18 črc 2019, 13:09





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2016, 08:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 dub 2010, 15:39
Příspěvky: 2870
Bydliště: Ostrava
Ano, i toto je řešení. Ale musíš použít tu mechaniku na kazety s tím, že jede motor. To moc za hifi nepovažuju. A stejně musíš dostat dráty pro AUX ven z rádia.

_________________
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor


Nahoru
 Profil  
 

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2016, 21:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
http://bazar.automedik.cz/AMD2609375026/opel/zafira


kdyby měl nějaký šílenec zájem o CID do Astry či Zafiry :-)

Já sice displej sháním ale nejsem blázen za tohle dát takovou sumu!!

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2016, 21:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2012, 00:55
Příspěvky: 522
Bydliště: Tanvald-Žďár skoro v lese
To je ale jinej level a ne astra G a Zafira A .

_________________
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.

Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2016, 05:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
je to pro astru G a zafiru A - podle infa co mám

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2016, 15:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2012, 00:55
Příspěvky: 522
Bydliště: Tanvald-Žďár skoro v lese
Marťasek píše:
je to pro astru G a zafiru A - podle infa co mám


Věř mi že podle toho obrázku co je u inzerátu ten displej není pro naše auta ale pro Zafira B a Astra H. 8) 8) 8)

http://www.ebay.pl/itm/OPEL-ASTRA-ZAFIRA-NAVIGATION-CD70-NAVI-AUX-RADIO-CID-BN-OPC-VXR-/321662744201

_________________
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.

Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2016, 17:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 říj 2010, 10:23
Příspěvky: 2249
Bydliště: Mlada Boleslav
Pravdu mas predseda,ani ja by som to lepsie nenapisal. 8)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 01 čer 2016, 19:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
pak jsou to pěkný šmejdi... :(

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26 zář 2016, 08:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
Cus.
Chlapi problém s orig navigací NCDR 1100 + GID displej (zafira a)

Po vložení CD s mapovým podkladem (kopie co dříve fungovala) to rádio vypočítává trasu a hodí že trasa nebyla nalezena.
GPS na displeji vyhazuje souřadnice dle pohybu vozu, ale nelze navigaci zprovoznit.

No a co je asi za problém:
Před časem jsem vyměnil celou základnu antény jelikož tu původní mi vandal vylomil... Musel jsem ale přepájet všechny konektory, protože na té z vraku byly jiné..??? - to jsem snad udělal dobře - nějaké ty zkušenosti již mám :-)

Otázka:

Je třeba po výměně celé zadní části elektroniky s GPS čipem v základně antény to nějak /spárovat/ přes tech2 nebo opcom aby to korektně fungovalo??

PS: praskla mi ta gumová podložka pod základnou a i anténka je už KO lze někde sehnat adekvátní náhradu za slušný peníz?

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 bře 2017, 03:59 
Offline

Registrován: 18 bře 2017, 03:54
Příspěvky: 2
Zdravím chlapy,
našel sem, že tu řešíte orig. Oplácký rádia... Nemám teda ani Astru ani Zafiru, ale mám Fronteru a NCDR1500 - otázka zní - řešil už někdo výměnu origo rádia za nějaké např. 2DIN, ovšem tak, aby informace z palubního PC byly dále viditelné a nastavitelné? (informace a varování typu žárovky, dolit olej atd.. + průměrná, aktuální spotřeba a tyhle kraviny) ? Jde to vůbec? nebo to umí leda orig. rádio a pokud bych tam nacpal něco jinýho (např nějaký 2din DVD s androidem nebo Widlema) tak bych byl bez těchto informací?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 bře 2017, 18:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 říj 2010, 10:23
Příspěvky: 2249
Bydliště: Mlada Boleslav
No ono to nejde.Lebo ak mam spravne info,tak radio NCDR 1500 je ako pocitac a a info posiela na ten dispaly.Takze ked vyberies origo radio,tak nebude mat co posielat tie info na display.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 bře 2017, 23:56 
Offline

Registrován: 18 bře 2017, 03:54
Příspěvky: 2
tak to mám opravdu radost... :-( Doufal jsem, že informace jdou z ŘJ motoru (o spotřebě atd... neboť to lze vyčíst i z diagnostiky) a že rádio jen zprostředkovává distribuci. (informace o prasklé žárovce atd... musí logicky pocházet z ŘJ auta). Tak jsem doufal, že už se to nějak vyřešilo abych to mohl vyhodit :-( sakra :-(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 29 čer 2017, 20:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2006, 20:22
Příspěvky: 4126
Bydliště: Troppau- Sudetenstadt
Dnes jsem v obou autech přehodil rádia, a tak budu nejspíš muset k orig. rádiu VDO CDR500 zjistit kód. Auto je teď i s rádiem v dílně kde mi budou přehazovat výfuky a tak se k němu do soboty nedostanu abych opsal výr. číslo. Ale až ho budu mít, tak na koho se potom můžu obrátit? kdo má tu kalkulačku?

_________________
ASTRA LA VISTA


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 čer 2017, 11:35 
Offline
Moderátor

Registrován: 28 kvě 2006, 11:24
Příspěvky: 3625
Bydliště: Praha
Pokud vim, máme kalkulačky jen na CAR300 a 400.

Pětistovky nikdy nešly. To uměl akorát Okura nebo tak nějak :D . Nebo se mejlim?

_________________
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 čer 2017, 12:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2006, 20:22
Příspěvky: 4126
Bydliště: Troppau- Sudetenstadt
Co se dá dělat, ostrouhal jsem :cry: .

_________________
ASTRA LA VISTA


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 13 črc 2017, 20:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2006, 20:22
Příspěvky: 4126
Bydliště: Troppau- Sudetenstadt
To jsem tomu dal, za odkodování rádia zítra zaplatím 3OO.-Kč a před chvilkou jsem kód našel napsaný v orig. Něm. techničáku. Jsem to ale blbec, komu není rady tomu není pomoci. :(

14.07. ¨17 Nebyl to ten kod napsaný v Něm. techničáku, rádio mám odkodováno a hraje.

_________________
ASTRA LA VISTA


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz