Právě je 15 črc 2019, 22:17





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 28 čer 2012, 09:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2011, 14:55
Příspěvky: 845
Bydliště: Brno
teda neviem ako je to na zafire ale na astre sa oplati vyhodit kastlik spolujazdca potom mas moznost ho potlacit zozadu po odisteny poistiek... ide to o mnoho lahsie potom

_________________
Erikova Astra G 1.4 16V X14XE


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 11 srp 2012, 21:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
Já tam vrazil po vyšroubování těch 4 šroubků 4x stovky hřebíky a pak musíš fest zabrat za to rádio a vytáhnout ho - drží ho zezadu ISOkonektor... jde těžko ale jde. nebo si na to najmi nějakýho cigána ten ti ho vytáhne za 3s i s vyšroubováním šroubků :mrgreen: :mrgreen:

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 23 led 2013, 21:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2012, 15:45
Příspěvky: 671
Bydliště: Přerov
Kluci mám takovej dotaz , byl by nákej problém kdybych si chtěl dát do auta autorádio SIEMENS NCDR 1500 kdybych ho tedy sehnal. V Autě mám displej TID a ovládání pod volantem.

_________________
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov

Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 23 led 2013, 22:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 led 2007, 19:56
Příspěvky: 1180
Bydliště: Brno
Nebyl, ale musíš předělat kabeláž a použít jiný displej.

_________________
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.info tel: 777620300 nebo 777620301


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 23 led 2013, 22:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
Howky píše:
Kluci mám takovej dotaz , byl by nákej problém kdybych si chtěl dát do auta autorádio SIEMENS NCDR 1500 kdybych ho tedy sehnal. V Autě mám displej TID a ovládání pod volantem.


no kdyby jsi ho sehnal... já ho scháněl rok pak jsem to vzdal... na tohle rádio můžeš použít jen s displejem spárrovaným s ním nebo pomocí tech II jej spárovat buď s barevným CID displejem nebo s GID displejem.

pak jeětě sehnat jednotku pro kartu a můžeš telefonovat - ale nevím, jestli je potřeba? nedává se ta karta náhodou přímo do autorádia???


Přílohy:
023.jpg
023.jpg [ 30.19 KiB | Zobrazeno 3566 krát ]

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: origo autorádia opel?
PříspěvekNapsal: 23 led 2013, 23:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 led 2007, 19:56
Příspěvky: 1180
Bydliště: Brno
NCDR1500 mám dvě.

_________________
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.info tel: 777620300 nebo 777620301


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 24 led 2013, 10:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2012, 15:45
Příspěvky: 671
Bydliště: Přerov
Díky za odpovědi :wink:
Já totiž přemýšlím jak to vyřešit v autě s rádiem, sice tam ted mám alpináka hraje to skvěle ,ale nejde k tomu připojit ovládání na volantu no. Co sem se díval do návodu k tomu Alpináku tak použití redukce asi nepůjde na tento typ. nevím. Proto přemýšlím ,že bud koupím Nový Alpine a nebo origoš Opel , ovšem chtěl jsem to i na MP3 no :roll:

_________________
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov

Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 bře 2013, 18:32 
Offline

Registrován: 19 bře 2013, 23:27
Příspěvky: 1
Bydliště: Kladno
Ahoj, pokud byste někdo chtěl za poštovné nebo za odvoz originální autorádio Blaupunkt CAR 300 (z Astry G), tak ho rád přenechám. Není skoro hrané, mám ho uskladněné už několik let ve skříni a asi už ho nezapojím.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 bře 2013, 20:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 črc 2009, 16:04
Příspěvky: 5276
Bydliště: Plzen
howky redukci na alpinu jde ale nevim jestli se tady na foru prodavaji a hlavne vyraby

_________________
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 čer 2013, 19:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2013, 20:00
Příspěvky: 186
Bydliště: Mladá Boleslav
Jakej je rozdíl mezi NCDR1100 a NCDR1500? Mám rádio CCRT700 chtěl bych CID a NCDR dokáže někdo implantovat pokud seženu?

_________________
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
Skype: bucktekk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 čer 2013, 20:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3367
Bydliště: Prostějov (TIR)
NCDR1500 má navíc telefon. Co se týče navigace. potřebuješ CID displej což je cca 6 - 12tis. starej, pak NCDR rádio, CD s mapovým podkladem, GPS modul (zabudovaný v základně antény) a samozřejmě elektroinstalaci s konektory… Vše potřebné by měl mít RomanK (autodíly Brno) Ale připrav si pořádný balík peněz a taky se připrav, že mapové cd je staré z roku 2009/10 novější není. Pokud auto nemá další čidla (hladina kapalin, a nenapojíš to dál tak budeš mít ve výsledku hodně drahou srandu pouze na navigaci ze starým mapovým podkladem - z Češtinou nepočítej vůbec...

Podle mě naprosto vyhozený peníze za nic. Raději si ty prachy vem, kup si autorádio s gps a DVD + 7" LCD který zabuduješ na místo displeje do palubovky (to ale budeš muset upravit dost plasty) + k tomu couvací kameru napojenou na ten monitor a ve výsledku si budeš mlaskat blahy...

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 čer 2013, 23:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 led 2007, 19:56
Příspěvky: 1180
Bydliště: Brno
Není už ani jedno, všechno je fuč... Jo a poslední aktualizace je 2010/2011.

_________________
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.info tel: 777620300 nebo 777620301


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 bře 2014, 13:41 
Offline

Registrován: 07 bře 2014, 17:18
Příspěvky: 6
Caute, neviete či sa dá na delco cdr500 napojiť subwofer a zosilovac?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 bře 2014, 13:50 
Offline

Registrován: 01 srp 2009, 13:55
Příspěvky: 3559
Bydliště: červenomodrá TOTALITA. PO Vychod.
Ano za predpokladu že ho vyhodiš a daš tam niečo o dosť lepšie, na origo oplacke radio by som nikdy nedaval zosiky alebo subik. Prvým zasadnym krokom na zlepšenia audia v opli je demontaž pôvodneho radia a nie vymena reprakov ktoré sú v tomto pripade o level vyššie ako to mizere radio. 8)

_________________
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 bře 2014, 13:58 
Offline

Registrován: 07 bře 2014, 17:18
Příspěvky: 6
Len má sere že by mi nešlo ovládanie na volante a displej, kolko by stal ten modul aby mi to fungovalo? ale čo tak porovnávam s ostatnými autami tak som dosť s pokojný ako to hrá


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz