Original astra repro - znacka, vykon?

Vše o zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: AstraMan, Radoš 92, Honz@

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6534
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Original astra repro - znacka, vykon?

Příspěvek od milosh » 15 říj 2006, 19:19

Nevite nekdo jaky se seriove montuji do aster repro? mam je vepredu i vzadu, vepredu i vyskace, vzadu bych rekl ze bez vysek?

Jde i o znacku a vykon, planuji vymenu, tak jen pro upresneni. Prumer je predpokladam 13cm?

Reklama
 

Uživatelský avatar
maxim
Příspěvky: 259
Registrován: 31 led 2006, 09:48
Bydliště: Jeseník

Příspěvek od maxim » 15 říj 2006, 20:33

me by zajimalo jestli jdou predni vysky dat dozadu, nebo jestli jsou jine, uchyceni a tak. planuju predni vymenit+repro, tak ze bych je dal dozadu kde mi chybi :P
ASTRA G 2.0Di Caravan ; X20DTL ; Z282 ; Mio A701
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4549
Obrázek

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6534
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 16 říj 2006, 06:24

Fathead píše:Já taky vzadu nemám výškáče (mřížky tam jsou, ale nehrajou, tak soudím, že tam nebudou :) ) a výkon se mi zdá dobrej, nevím teda co to je za značku, ale nehraje to zas tak špatně. Jelikož většinou jezdíme 2, tak vzadu mi ty výšky ani moc nechybí.

Za co to chcete měnit? Něco supr mupr? :)
No je jasny ze seriove nemuzou do auta stredni tridy davat super repro, o tom zadna, vzadu jsou podle me stejne naky slabsi, protoze ty skoro vubec nehrajou, predek u je lepsi, ale basy to chce zvysit 8)

Melodi
Příspěvky: 790
Registrován: 15 bře 2006, 00:07
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 16 říj 2006, 09:34

Ja nevim jak vam ale mě v 3dveřu ten zvuk nějaký divný, předek ujde ale zadek nic moc, proto mam dotaz dalo by se nějak těm repreákum co jsou v bocích ubrat a spíše dat nějaké lepší do plata jo a utáhne to CAR400.

YANEK
Příspěvky: 3073
Registrován: 21 led 2006, 21:35
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Original astra repro - znacka, vykon?

Příspěvek od YANEK » 16 říj 2006, 22:59

milosh píše:Nevite nekdo jaky se seriove montuji do aster repro? mam je vepredu i vzadu, vepredu i vyskace, vzadu bych rekl ze bez vysek?

Jde i o znacku a vykon, planuji vymenu, tak jen pro upresneni. Prumer je predpokladam 13cm?
:lol: máš mít 3 dveř tam mám 16ky obojí :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Kvetoslavek
Příspěvky: 256
Registrován: 06 úno 2006, 18:25
Bydliště: Brünn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek » 17 říj 2006, 17:36

kup si sportovni vyfuk a radio neni potreba... :shock: 8) neee vzadu nejsou-nam je tam doinstaloval predchozi majitej a vymenil i repro.... :lol:
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!

Jirka D..
Příspěvky: 188
Registrován: 27 čer 2006, 15:06
Bydliště: Kladno

Příspěvek od Jirka D.. » 04 lis 2006, 11:31

No myslím, ýe to je dobrý výkon v astře na to že maj rádia výkon 4x7W :lol: :lol:

Maranelo
Příspěvky: 350
Registrován: 29 říj 2006, 21:01
Bydliště: Košice, Slovensko

Příspěvek od Maranelo » 11 lis 2006, 19:26

V Astre Caravan v zadu vyskace nie su, ale tie co su vpredu pasuju aj do zadu. Kabel je pod tapacirungom. staci ho len dat dole, vysac zasunut a pripojit kabel. Vo vsetkych astrach je v predu 16cm repro a v zadu okrem 3dv. su 13cm... 3dv to ma neako inak poriesene...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

sabelt
Příspěvky: 755
Registrován: 03 zář 2006, 18:36

repro

Příspěvek od sabelt » 12 lis 2006, 12:33

Panové dokazal byste tu nekdo shrnout jaký teda repráky jsou v astře ??? bo debata se přesunula na téma vzadu jsou/ nejsou výškače. Byl byste nekdo tak hodný ? :) potřeboval bych hlavně znát watovou zatížitelnost origo repráku :) budtě tak hodní a poradtě mi :)

semi001
Příspěvky: 341
Registrován: 13 srp 2006, 12:13
Bydliště: Mělník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 » 12 lis 2006, 12:50

Maranelo píše:V Astre Caravan v zadu vyskace nie su, ale tie co su vpredu pasuju aj do zadu. Kabel je pod tapacirungom. staci ho len dat dole, vysac zasunut a pripojit kabel. Vo vsetkych astrach je v predu 16cm repro a v zadu okrem 3dv. su 13cm... 3dv to ma neako inak poriesene...
mam tri dverak a mam ve predu 16cm a vzadu 13cm.

Maranelo
Příspěvky: 350
Registrován: 29 říj 2006, 21:01
Bydliště: Košice, Slovensko

Značka a vykon

Příspěvek od Maranelo » 12 lis 2006, 13:25

Podla mna repro do astier robi bud phillips alebo grundig. to su aj najväčši dodavatelia rádii pre opel. takze urcite od nich beru aj repro. a podla mna to budu philipsi.. philips robi aj takmer do celeho VW group... výkon, hlavne tých predných je dobrý watovo tazko odhadnut... ale kamos ma v 3dv. pionner najvyssiu radu a to radio robi na tych repro neskutocny zvuk.... Ak nechas radio priamo napajat repra nemusi to vzdy hrat super. ale staci hodit medzi to zosilovac aspon 4x80 RMS to jest 4x 160max hudobny , samozrejme ze ho nedas na plno, ale ten zosik krasne vybudi repra a budu hrat uplne inac... pokial das kvalitnejsie radio tak ten zosik netreba... ale je to plno moznosti a kombinacii. mozes mrknut aj do temy HUDBA DO ASTRI CARAVAN:::
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

semi001
Příspěvky: 341
Registrován: 13 srp 2006, 12:13
Bydliště: Mělník
Kontaktovat uživatele:

Re: Značka a vykon

Příspěvek od semi001 » 12 lis 2006, 13:32

Maranelo píše:Podla mna repro do astier robi bud phillips alebo grundig. to su aj najväčši dodavatelia rádii pre opel. takze urcite od nich beru aj repro. a podla mna to budu philipsi.. philips robi aj takmer do celeho VW group... výkon, hlavne tých predných je dobrý watovo tazko odhadnut... ale kamos ma v 3dv. pionner najvyssiu radu a to radio robi na tych repro neskutocny zvuk.... Ak nechas radio priamo napajat repra nemusi to vzdy hrat super. ale staci hodit medzi to zosilovac aspon 4x80 RMS to jest 4x 160max hudobny , samozrejme ze ho nedas na plno, ale ten zosik krasne vybudi repra a budu hrat uplne inac... pokial das kvalitnejsie radio tak ten zosik netreba... ale je to plno moznosti a kombinacii. mozes mrknut aj do temy HUDBA DO ASTRI CARAVAN:::
mam zesig 4*110 rms ve 4 omech a musim rict ze to fakt hraje a ty puvodni repra nekde mam tak se juknu na tu znacku melo by to tam byt napsany ne??

kai81
Příspěvky: 103
Registrován: 19 kvě 2006, 10:43
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od kai81 » 12 lis 2006, 13:38

Podle EPC:

př.dveře: 16cm 20/40W
zd.dveře: 13cm 20/40W

u 3dv. zd. 15W
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6534
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 lis 2006, 14:26

kai81 píše:Podle EPC:

př.dveře: 16cm 20/40W
zd.dveře: 13cm 20/40W

u 3dv. zd. 15W
tak to je sakra vykon :lol: ale staci vymenit seriovy radio za neco poradnyho a hned to hraje lip. 8) ale pak samo i ty repro, ty z vyroby nejsou spatny, ale lepsi sou lepsi 8)

Ludekcom
Příspěvky: 14
Registrován: 12 lis 2006, 16:08
Bydliště: Vranovice ok. Břeclav

Příspěvek od Ludekcom » 12 lis 2006, 16:32

Dobry den, jsem tu nováček tak mne omluvte . koupil jsem Astru 1,7 td a asi mam dost velké problem. Po ujetí asi 10km začne svítit kontrolka motor s bleskem a motor stratí výkon občas se stane že po sešlápnuti plynu zhasne , někdy až po zpomalení až na čtverku a opětovném přidaní ale jakmile se ustáli třeba na 90 km/h problém je zpět . Váha bylo to první co mně napadlo tak sem koupil novou ele problém trva . Předem děkuji za radu

Odpovědět