Právě je 19 črc 2019, 01:57





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Original astra repro - znacka, vykon?
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006, 19:19 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 14:03
Příspěvky: 6520
Bydliště: Ústecko
Nevite nekdo jaky se seriove montuji do aster repro? mam je vepredu i vzadu, vepredu i vyskace, vzadu bych rekl ze bez vysek?

Jde i o znacku a vykon, planuji vymenu, tak jen pro upresneni. Prumer je predpokladam 13cm?


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006, 20:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2006, 09:48
Příspěvky: 259
Bydliště: Jeseník
me by zajimalo jestli jdou predni vysky dat dozadu, nebo jestli jsou jine, uchyceni a tak. planuju predni vymenit+repro, tak ze bych je dal dozadu kde mi chybi :P

_________________
ASTRA G 2.0Di Caravan ; X20DTL ; Z282 ; Mio A701
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4549
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006, 06:24 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 14:03
Příspěvky: 6520
Bydliště: Ústecko
Fathead píše:
Já taky vzadu nemám výškáče (mřížky tam jsou, ale nehrajou, tak soudím, že tam nebudou :) ) a výkon se mi zdá dobrej, nevím teda co to je za značku, ale nehraje to zas tak špatně. Jelikož většinou jezdíme 2, tak vzadu mi ty výšky ani moc nechybí.

Za co to chcete měnit? Něco supr mupr? :)


No je jasny ze seriove nemuzou do auta stredni tridy davat super repro, o tom zadna, vzadu jsou podle me stejne naky slabsi, protoze ty skoro vubec nehrajou, predek u je lepsi, ale basy to chce zvysit 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006, 09:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 bře 2006, 00:07
Příspěvky: 790
Bydliště: Ostrava
Ja nevim jak vam ale mě v 3dveřu ten zvuk nějaký divný, předek ujde ale zadek nic moc, proto mam dotaz dalo by se nějak těm repreákum co jsou v bocích ubrat a spíše dat nějaké lepší do plata jo a utáhne to CAR400.

_________________
:wink: :wink: Fotky ze srazu :wink: :wink:

8) ASTRA 1.6 16V X16XEL SPORT 8)

Ukradená kola:
http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=12957


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006, 22:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 21:35
Příspěvky: 3073
Bydliště: Praha
milosh píše:
Nevite nekdo jaky se seriove montuji do aster repro? mam je vepredu i vzadu, vepredu i vyskace, vzadu bych rekl ze bez vysek?

Jde i o znacku a vykon, planuji vymenu, tak jen pro upresneni. Prumer je predpokladam 13cm?


:lol: máš mít 3 dveř tam mám 16ky obojí :lol:

_________________
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2006, 17:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2006, 18:25
Příspěvky: 256
Bydliště: Brünn
kup si sportovni vyfuk a radio neni potreba... :shock: 8) neee vzadu nejsou-nam je tam doinstaloval predchozi majitej a vymenil i repro.... :lol:

_________________
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2006, 11:31 
Offline

Registrován: 27 čer 2006, 15:06
Příspěvky: 188
Bydliště: Kladno
No myslím, ýe to je dobrý výkon v astře na to že maj rádia výkon 4x7W :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2006, 19:26 
Offline

Registrován: 29 říj 2006, 21:01
Příspěvky: 350
Bydliště: Košice, Slovensko
V Astre Caravan v zadu vyskace nie su, ale tie co su vpredu pasuju aj do zadu. Kabel je pod tapacirungom. staci ho len dat dole, vysac zasunut a pripojit kabel. Vo vsetkych astrach je v predu 16cm repro a v zadu okrem 3dv. su 13cm... 3dv to ma neako inak poriesene...

_________________
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: repro
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 12:33 
Offline

Registrován: 03 zář 2006, 18:36
Příspěvky: 755
Panové dokazal byste tu nekdo shrnout jaký teda repráky jsou v astře ??? bo debata se přesunula na téma vzadu jsou/ nejsou výškače. Byl byste nekdo tak hodný ? :) potřeboval bych hlavně znát watovou zatížitelnost origo repráku :) budtě tak hodní a poradtě mi :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 12:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2006, 12:13
Příspěvky: 341
Bydliště: Mělník
Maranelo píše:
V Astre Caravan v zadu vyskace nie su, ale tie co su vpredu pasuju aj do zadu. Kabel je pod tapacirungom. staci ho len dat dole, vysac zasunut a pripojit kabel. Vo vsetkych astrach je v predu 16cm repro a v zadu okrem 3dv. su 13cm... 3dv to ma neako inak poriesene...
mam tri dverak a mam ve predu 16cm a vzadu 13cm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Značka a vykon
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 13:25 
Offline

Registrován: 29 říj 2006, 21:01
Příspěvky: 350
Bydliště: Košice, Slovensko
Podla mna repro do astier robi bud phillips alebo grundig. to su aj najväčši dodavatelia rádii pre opel. takze urcite od nich beru aj repro. a podla mna to budu philipsi.. philips robi aj takmer do celeho VW group... výkon, hlavne tých predných je dobrý watovo tazko odhadnut... ale kamos ma v 3dv. pionner najvyssiu radu a to radio robi na tych repro neskutocny zvuk.... Ak nechas radio priamo napajat repra nemusi to vzdy hrat super. ale staci hodit medzi to zosilovac aspon 4x80 RMS to jest 4x 160max hudobny , samozrejme ze ho nedas na plno, ale ten zosik krasne vybudi repra a budu hrat uplne inac... pokial das kvalitnejsie radio tak ten zosik netreba... ale je to plno moznosti a kombinacii. mozes mrknut aj do temy HUDBA DO ASTRI CARAVAN:::

_________________
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Značka a vykon
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 13:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2006, 12:13
Příspěvky: 341
Bydliště: Mělník
Maranelo píše:
Podla mna repro do astier robi bud phillips alebo grundig. to su aj najväčši dodavatelia rádii pre opel. takze urcite od nich beru aj repro. a podla mna to budu philipsi.. philips robi aj takmer do celeho VW group... výkon, hlavne tých predných je dobrý watovo tazko odhadnut... ale kamos ma v 3dv. pionner najvyssiu radu a to radio robi na tych repro neskutocny zvuk.... Ak nechas radio priamo napajat repra nemusi to vzdy hrat super. ale staci hodit medzi to zosilovac aspon 4x80 RMS to jest 4x 160max hudobny , samozrejme ze ho nedas na plno, ale ten zosik krasne vybudi repra a budu hrat uplne inac... pokial das kvalitnejsie radio tak ten zosik netreba... ale je to plno moznosti a kombinacii. mozes mrknut aj do temy HUDBA DO ASTRI CARAVAN:::
mam zesig 4*110 rms ve 4 omech a musim rict ze to fakt hraje a ty puvodni repra nekde mam tak se juknu na tu znacku melo by to tam byt napsany ne??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 13:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19 kvě 2006, 10:43
Příspěvky: 103
Bydliště: Vysočina
Podle EPC:

př.dveře: 16cm 20/40W
zd.dveře: 13cm 20/40W

u 3dv. zd. 15W

_________________
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 14:26 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 14:03
Příspěvky: 6520
Bydliště: Ústecko
kai81 píše:
Podle EPC:

př.dveře: 16cm 20/40W
zd.dveře: 13cm 20/40W

u 3dv. zd. 15W


tak to je sakra vykon :lol: ale staci vymenit seriovy radio za neco poradnyho a hned to hraje lip. 8) ale pak samo i ty repro, ty z vyroby nejsou spatny, ale lepsi sou lepsi 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2006, 16:32 
Offline

Registrován: 12 lis 2006, 16:08
Příspěvky: 14
Bydliště: Vranovice ok. Břeclav
Dobry den, jsem tu nováček tak mne omluvte . koupil jsem Astru 1,7 td a asi mam dost velké problem. Po ujetí asi 10km začne svítit kontrolka motor s bleskem a motor stratí výkon občas se stane že po sešlápnuti plynu zhasne , někdy až po zpomalení až na čtverku a opětovném přidaní ale jakmile se ustáli třeba na 90 km/h problém je zpět . Váha bylo to první co mně napadlo tak sem koupil novou ele problém trva . Předem děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz