CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Vše o zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: AstraMan, Radoš 92, Honz@

Odpovědět
Uživatelský avatar
wizyy
Příspěvky: 198
Registrován: 17 bře 2008, 10:29
Bydliště: Havlickuv Brod
Kontaktovat uživatele:

CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od wizyy » 08 bře 2010, 19:53

Ahoj,
nevite nahodou nekdo, jak nastavit presnou frekvenci na CAR500? potrebuju naladit 107,5 , ale vzdycky me to sebere RDS nebo co a nedokazu zastavit hledani...

Diky

Reklama
 

Uživatelský avatar
m1lan
Příspěvky: 1773
Registrován: 31 led 2008, 09:26
Bydliště: Topoľčany SK
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od m1lan » 08 bře 2010, 20:07

Tu si stiahni manual 8)

Uživatelský avatar
Tom.cz
Příspěvky: 14
Registrován: 14 říj 2008, 19:31
Bydliště: Vyškov/Brno

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od Tom.cz » 08 bře 2010, 20:16

Nebo jednoduše tlačítkem RDS vypni RDS a šipkama "naklikej" frekvenci :wink:
Astra Caravan 1.6 16V...X16XEL...100 Edition

Uživatelský avatar
wizyy
Příspěvky: 198
Registrován: 17 bře 2008, 10:29
Bydliště: Havlickuv Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od wizyy » 08 bře 2010, 20:31

a to mi prave nejde :(....jakmile tuknu sipkou, tak se zacne hledat od 88MHz a nejde zastavit

jo a v manualu jsem to nenasel

Uživatelský avatar
Defender
Příspěvky: 5792
Registrován: 31 srp 2006, 19:26
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od Defender » 08 bře 2010, 20:35

To máš na transmiter ? Tak ho nejdřív spusť ať to tu frekvenci dokáže najít a pak to ručně doladit a uložit pod číslo 8) Jo a možná bych vypnul i to TM.
Mobil : 602318645

Uživatelský avatar
wizyy
Příspěvky: 198
Registrován: 17 bře 2008, 10:29
Bydliště: Havlickuv Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od wizyy » 08 bře 2010, 20:44

jj, z n79, ale tu to prave nechytne, asi ten jeji vysilac je nejakej ochuzenej :(

Lukyyyn
Příspěvky: 3
Registrován: 23 úno 2016, 00:24
Bydliště: Jihlava

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od Lukyyyn » 23 úno 2016, 00:30

mám uplně stejnej problém jak ty, mám transmitter Energy Sistem, je to celkem mrdka, ale měl jsem ho dřív ve feldě, na tom prehistorickým rádiu jsem naladil stejnou frekvenci a jelo to v pohodě, ale teď v astře si to rádio nějak nechce najít, vždycky u tý frekvence při vyhledávání trochu přizastaví ale pak zas frčí dál :(
Přeju pěknej den.

Astra G Caravan Twinport
1.6 16V 76 kW
vyrobeno 3/2004
nájezd 180 tis.

Uživatelský avatar
vasekpetr1
Příspěvky: 3088
Registrován: 24 led 2006, 09:33
Bydliště: Červená Hospoda u Třebíče

Re: CAR500 - jak nastavit frekvenci?

Příspěvek od vasekpetr1 » 23 úno 2016, 18:05

Když ten transmitter vypneš a zkusíš proladit rádio, nemáš poblíž kmitočtu transmitteru nějakou silnou stanici, která by ten vysílací kmitočet transmitteru zarušila? Ten transmitter se dá kousek odladit bokem, né?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Odpovědět