Hifi v astre

Vše o zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: Honz@, AstraMan, Radoš 92

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6535
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Hifi v astre

Příspěvek od milosh » 29 črc 2006, 10:53

Tak zde je mala dokumentace, sam asi taky budu davat lepsi repro + radio, tak to nejako nafotim :wink:


http://www.astra4ever.net/viewtopic.php?t=18468

Reklama
 

Charlie
Příspěvky: 1047
Registrován: 14 čer 2006, 12:16
Bydliště: Hořovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie » 29 črc 2006, 17:23

Pěkné :-)

Já taky budu časem měnit, kabeláž už mám natahanou, na zesilovač a na zadní repro do kufru, mělo by to být na nějaké basáky do plata, je to tam už od předchozího majitele. Prozatím jsem ale zprovoznil odstřihlé zadní repro ve dveřích, ale až budou penízky, tak se do toho dám.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,

Uživatelský avatar
Honza
Příspěvky: 136
Registrován: 27 bře 2006, 16:50
Bydliště: Brno a Praha

Příspěvek od Honza » 02 srp 2006, 19:26

Zdravím,
chtěl bych si koupit autorádio do Astry G r.v. 2005 1.4 16V, buď Pioneer DEH-P4800MP + dálkový ovládání na volant nebo JVC KD-G611 (to je ale bez dálkáče na volant). Nemáte někdo zkušenosti s těmito modely zvlášť s tím Pioneerem. Díkes za rady a zkušenosti

Jirka D..
Příspěvky: 188
Registrován: 27 čer 2006, 15:06
Bydliště: Kladno

Příspěvek od Jirka D.. » 03 srp 2006, 10:24

Honza píše:Zdravím,
chtěl bych si koupit autorádio do Astry G r.v. 2005 1.4 16V, buď Pioneer DEH-P4800MP + dálkový ovládání na volant nebo JVC KD-G611 (to je ale bez dálkáče na volant). Nemáte někdo zkušenosti s těmito modely zvlášť s tím Pioneerem. Díkes za rady a zkušenosti
Ahoj já mám JVC KD G 722 je novější 2006 a lepší hraje na původní repro v G a hraje dobře. Jedná s o to že mám zesik MOS-FET atd. ten je super - vlastní regulaci basů, výšek, loud a má i vstup na SUBW, a zadní repro. dálka je samozřejmostí. výkon 4x50W. Dporučuji
J.

Charlie
Příspěvky: 1047
Registrován: 14 čer 2006, 12:16
Bydliště: Hořovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie » 03 srp 2006, 10:28

Nad zesíkem taky uvažuju, když už zam mám nataženou kabeláž. Na kolik tě vyšel??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,

Uživatelský avatar
R.A.Y.
Příspěvky: 631
Registrován: 23 led 2006, 10:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 03 srp 2006, 16:30

Honza píše:Zdravím,
chtěl bych si koupit autorádio do Astry G r.v. 2005 1.4 16V, buď Pioneer DEH-P4800MP + dálkový ovládání na volant nebo JVC KD-G611 (to je ale bez dálkáče na volant). Nemáte někdo zkušenosti s těmito modely zvlášť s tím Pioneerem. Díkes za rady a zkušenosti
No tatík má v astře asi tak 3 roky starý model od pioneeru na cd ale bez MP3 a hraje to dost kvalitně (teda podle mého neodborného sluchu) a to ještě nemá zadní výšky. Já budu kupovat Pioneer DEH-P5800MP Ikdyž je pravda že to do toho interiéru už nebude moc zapadat, pač není černé,ale co už...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Uživatelský avatar
Honza
Příspěvky: 136
Registrován: 27 bře 2006, 16:50
Bydliště: Brno a Praha

Příspěvek od Honza » 03 srp 2006, 20:17

R.A.Y. píše:
Honza píše:Zdravím,
chtěl bych si koupit autorádio do Astry G r.v. 2005 1.4 16V, buď Pioneer DEH-P4800MP + dálkový ovládání na volant nebo JVC KD-G611 (to je ale bez dálkáče na volant). Nemáte někdo zkušenosti s těmito modely zvlášť s tím Pioneerem. Díkes za rady a zkušenosti
No tatík má v astře asi tak 3 roky starý model od pioneeru na cd ale bez MP3 a hraje to dost kvalitně (teda podle mého neodborného sluchu) a to ještě nemá zadní výšky. Já budu kupovat Pioneer DEH-P5800MP Ikdyž je pravda že to do toho interiéru už nebude moc zapadat, pač není černé,ale co už...
No já bych taky raději ten Pioneer a je taky stříbrný, proto bych si chtěl přesně do barvy nalakovat palubku u kámoše v servisu. Když jsem viděl ale ty Pioneery tak mě přišlo že jsou hodně vystouplý a že budou asi z přístrojovky celkem trčet, je to pravda nebo se mýlím

Uživatelský avatar
R.A.Y.
Příspěvky: 631
Registrován: 23 led 2006, 10:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 03 srp 2006, 21:31

to Honza - no on má ten model co na něm není to "kolečko" na ovládání hlasitosti, má tam tlačítka,takže těžko říct.Je to ale asi na zvyku
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6535
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 srp 2006, 22:49


Uživatelský avatar
Marky
Příspěvky: 1821
Registrován: 13 bře 2006, 18:39
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od Marky » 01 říj 2006, 11:26

Tak zvazuji po neuspesnych experimentech s FM modulatory o lepsim radiu, ale kdyz si neco vyberu, tak narazim na to, ze neme jedno ze dvou pro me podstatnych veci a to je aplikovat na stavajici ovladani na volantu a SDVC (zesilovani pri rychlosti) coz temer zadne nema. Zvazval jsem take o tom JVC KD G 722 o ktere je tu zminka http://www.pixmania.cz/cz/cz/229055/art ... -sd-k.html nebo KENWOOD KDC-W534UA http://www.kenwood.ws/kenwood/autoradia_cd_w534u.htm a docela me lakalo JVC s DVD http://www.pixmania.cz/cz/cz/93793/art/ ... v5101.html , ale zadne nema to zesilovani :cry: . Sice je moznost toho naseho znameho VDO 2304 MP3, kde by bylo nejjednodusi pripojeni, ale porad pokukuji po necem jinem co by mohlo mit treba USB nebo DVD. Nemate nahodou nekdo nejaky dalsi dobry tip a jak moc je pro Vas ostatni dulezite to automaticke zesilovani?

Pro Miloshe: repro uz se chystat koukam menit http://www.autohificlub.cz/forum/9/3127 ... vuceni/640 a co porizujes za radio?

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6535
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 01 říj 2006, 21:38

2 Marky, ty repro jeste asi chvili pockaj, ted asi pujdou folie :wink:
nebudu zde psat co mam za radio a komponenty, zlodeji sou bohuzel vsude. Kdyztak SZ :wink:

sabelt
Příspěvky: 755
Registrován: 03 zář 2006, 18:36

zrada

Příspěvek od sabelt » 06 lis 2006, 13:00

Ahoj, chtel jsem se zeptat, jak ste vzresili zradu zadniho plata. Kdyz jsem chtel dat repro do zadniho plata zjistil jsem, ze je v kufru kus karoserie[vypada jako mrizka] ktera brani v zalozeni repra do plata. Neni tam misto pro magnet. Prosim poradte jak ste tohle vyresili... :{ tohle me moc stve. Diky moc

El-Diablo
Příspěvky: 6
Registrován: 25 pro 2006, 12:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El-Diablo » 25 pro 2006, 13:24

Marky píše:Tak zvazuji po neuspesnych experimentech s FM modulatory o lepsim radiu, ale kdyz si neco vyberu, tak narazim na to, ze neme jedno ze dvou pro me podstatnych veci a to je aplikovat na stavajici ovladani na volantu a SDVC (zesilovani pri rychlosti) coz temer zadne nema. Zvazval jsem take o tom JVC KD G 722 o ktere je tu zminka http://www.pixmania.cz/cz/cz/229055/art ... -sd-k.html nebo KENWOOD KDC-W534UA http://www.kenwood.ws/kenwood/autoradia_cd_w534u.htm a docela me lakalo JVC s DVD http://www.pixmania.cz/cz/cz/93793/art/ ... v5101.html , ale zadne nema to zesilovani :cry: . Sice je moznost toho naseho znameho VDO 2304 MP3, kde by bylo nejjednodusi pripojeni, ale porad pokukuji po necem jinem co by mohlo mit treba USB nebo DVD. Nemate nahodou nekdo nejaky dalsi dobry tip a jak moc je pro Vas ostatni dulezite to automaticke zesilovani?

Pro Miloshe: repro uz se chystat koukam menit http://www.autohificlub.cz/forum/9/3127 ... vuceni/640 a co porizujes za radio?
Na tu pixmanii pozor protože oproti pořizovací ceně na tom pak můžeš prodělat i kalhoty
2005 1m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 6535
Registrován: 21 led 2006, 14:03
Bydliště: Ústecko
Kontaktovat uživatele:

Re: zrada

Příspěvek od milosh » 25 pro 2006, 19:20

sabelt píše:Ahoj, chtel jsem se zeptat, jak ste vzresili zradu zadniho plata. Kdyz jsem chtel dat repro do zadniho plata zjistil jsem, ze je v kufru kus karoserie[vypada jako mrizka] ktera brani v zalozeni repra do plata. Neni tam misto pro magnet. Prosim poradte jak ste tohle vyresili... :{ tohle me moc stve. Diky moc
Flexa to poresi, ne? to je jak u skodarny 120 :lol:

El-Diablo
Příspěvky: 6
Registrován: 25 pro 2006, 12:50
Kontaktovat uživatele:

Re: zrada

Příspěvek od El-Diablo » 25 pro 2006, 19:48

milosh píše:
sabelt píše:Ahoj, chtel jsem se zeptat, jak ste vzresili zradu zadniho plata. Kdyz jsem chtel dat repro do zadniho plata zjistil jsem, ze je v kufru kus karoserie[vypada jako mrizka] ktera brani v zalozeni repra do plata. Neni tam misto pro magnet. Prosim poradte jak ste tohle vyresili... :{ tohle me moc stve. Diky moc
Flexa to poresi, ne? to je jak u skodarny 120 :lol:
Tvůj oblibený nástroj flexa že? Nejsi ty původem strojař? :lol:
2005 1m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz

Odpovědět