Dobrý den, jsem tu poprvé... Mám velkou prosbu. Potřebovala bych kód k rádiu Blaupunkt car 300 GM0300V6205694 90 532 620. Nikde v předchozích příspěvcích jsem ho nenašla. Pokud se někdo pokusí mi pomoct, předem moc děkuji.
vasekpetr1: Děkuji Ti, milý Lojzo...prubnu to hned, jak to půjde a napíšu výsledek.
No, tak jsme do naší Zafiry vrátili dokoupené rádio. Ten kód byl správný, rádio funguje. Jediný problém je, že ho nemůžu ovládat tlačítky na multifunkčním volantu. Co s tím? To rádio jsme kupovali proto, aby to šlo ovládat na volantu.
lake292: podle toho, jak se hrabu v diskuzích, tak už je mi celkem dost jasné, že máš pravdu. Jenže to já jsem jaksi nevěděla. Jsem z toho pěkně zklamaná i když vím, že je to moje chyba.
Zkus se rozhlédnout a oslovit v sekci "Prodám" osvědčené dodavatele ND z rozebraných Aster ( třebabundelese)), jestli by neměl nějakou funkční "čtyřstovku a výš" s kódem a možností připojení k volantu. S ním je dobrá domluva.
Snad tě ta "třístovka" tolik nestála - to je dnes už babička.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Díííííky, jestli dobře koukám, neměl by být problém mu zavolat. Navíc to mám k němu co by koněm dohodil a na kameni doskákal. Jo a omlouvám se, že tady řeším takové prkotiny, nemám s touhle komunikací moc zkušeností.