Prehodil som napajanie (stale za spinane), nezapojil som konektor pre displej, pouzil dodavanu redukciu na antenu, vsetko som zapojil a tvari sa, ze funguje spravne.
CD/USB/AUX hra bez mensich problemov, ale vsimol som si ze mam problem s radiom. Ked dam klucik do druhej polohy zacne hrat radio, naladim si stanicu a mozem pocuvat bez problemov kludne aj pol hodinu, nic nesumi nestraca sa signal. Ale ked nastartujem tak povedzme po 2-10 min (ako kedy) to radio ako keby nieco zacalo rusit... zacne to sumiet ako keby bol slaby signal, nemozem uz naladit takmer ziadne stanice. S predchadzajucim radiom som nemal takyto problem.
Nestretol sa stym niekto? Skusal som aj kontrolovat konektor pre antenu dotlacat ho atd ale nemalo to ziadny efekt. Neviem ci som nieco zabudol zapojit alebo mi blbne antena alebo co... jedine co som nezapojil bol nejaky modry kabel v redukcii z iso na pioneer konektor na ktorom bolo napisane telephone mute, este som neskusal ho zapojit ci to bude mat nejaky vplyv ale nemyslim si.
V blizkej dobe to budem rozoberat a skumat tak ak by mal niekto napad naco sa zamerat tak sem stym.
Dakujem za kazdu radu