Ahoj chtel bych se zeptat zda uz to nekdo delal ?? cim dal tim vic me to laka ale co sem koukal tak pod tim panylke kde s eto reguluje ten vyhrev tak tma nemam zadny kabeli nic tak s deckama a stim ovladanim mam spolecne koupit jeste naky kabely? sem myslel ze to tam bude pripraveny jenom dokoupim na pojim ajeto ale ono ne
napriklad ja som si dorabal - odo mna mas asi aj kozene sedacky -z nich som to vyhrievanie vyberal. Najlahsie by si mal kupit komplet sedacky, na opelclub.sk predaval myslim yuri sedacky ale z 3dv HB, videl som aj tu na fore niekde inzerat na predaj sedaciek za dobru cenu s vyhrievanim.. urcite vsak zhanaj aj ovladanie k nim aby si to nemusel kupovat od oplu.
Montaz nie je tazka ale trosku zdlhava, kabelaz ked nemas pod popolnikom tak budes musiet tahat a pravdepodobne aj k sedackam, je to dost kablovacky, ak sa rozumies do elektriky trosku tak by to nemal byt problem.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
tak sem se koukal pod popelnik a kabely tam naky jsou ale zadni volny konektory takze ktem deckam koupit i kabely ty spojim na ovladani a jetse by chtelo nak pripojit na proud ne? no asi se pak zajedu domluvit za nakym autoeletrikarem
Ja si idem kupovat vyhrievane sedacky z ovladanim.V mojej astre pravdepodobne mam natiahnutu kabelaz,ale neviem to naisto.Ako to zistim na 100%?Vsimol som si ze mam pod listou co je pod popolnikom zo spodnej strany 3 konektory.Dva budu na vyhrev sedaciek a to stredne na TC.Ale neviem ci mam kabelaz aj pod sedackami,popripade ako to napojim?
tak to je jasné, panel nemám, spíš jsem to myslel tak, jak se pozná, že ty sedadla jsou na to nachystané - teda jestli se to tak vůbec dělalo, těch předpříprav je v našich autech dost a dost . . .