můžeš nesouhlasit, ale nic s tím nenadělášVojta píše:zásadně nesouhlasím

nemam potřebu s tim něco dělat, je mi jedno komu se potká motor z blbostiHappy píše:můžeš nesouhlasit, ale nic s tím nenadělášVojta píše:zásadně nesouhlasím
Ty si nedáš pokoj, jestli chceš tak vyměň všechno a nepolemizuj a pokud si myslíš, že je zbytek o.k., dej novej řemen ať máš sychr, že nepraskne a nepotká se to.Skindr píše:Když už budu měnit,tak všechno,ať mám klid.Jen mě napadla kravina,co když to tam bylo měněno nedávno a já to jen zopakuji.
podpořte kurník tu svou teorii - rád se přiučímthc 1.8 16V caravan píše:pokud ma auto najeto přes 100 tis. km a nevíš jestli byly měněné tak doporučuji vyměnit, jinak by tě to nemuselo stát 8 ale 30
všechno na světě se může státthc 1.8 16V caravan píše:Uz jsem viděl i zbrusu nový řemen roztržený![]()
mala poznamecka: vymena rozvodoveho remene (bez kladek atd.) je fakt nouzovka, coz mi potvrdil i typek z Oplu. 2Skindr: pokud mas najeto 100tkm a hodlas s tim autem jeste 10-20 najet, vymen cele rozvody, je prece jedno jestli ty prachy das do toho ted nebo za pul roku/rok. a budes mit jistotu. ve 100tkm nebo driv rozvody na tvym aute urcite nikdo nemenil, neni k tomu totiz bezne duvod (viz servisni intervaly, ktere tedy uz byly popsany). kdyby jo, byl by to krajne uzkostlivej typek a ty bys od nej s autem dostal i servisni knizku.Happy píše:Pokud nemáš prachy nazbyt a nic se Ti z rozvodů neozývá, vyměň jenom řemen a kašli na to (stojí pár stovek).Skindr píše:Jasně,mě říkali tutéž cenu.Kdybych aspoň měl jistotu,že to nedělám zbytečně.Nevíte jak v domácích podmínkách zjistím,že rozvody nejsou třeba nové?O autu co jsem si koupil mi nic neřekli.
To je, ale psychologický minimum.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |