vidíš a já bych na to zrovna Stormy nikdy nedal páč se mi na to nehodějMarcco píše:pekny kupatko taky si jej chystam koupit a mam v planu ji obout Alutec Storm 17" jpac ty se mi na tom nejvic libili kdyz sem delal VT a kukal na nete![]()
presne tak kazdej ma jinej vkus kdyby meli vseci stejnej tak by se ty auta neodlisovalaCidla píše:vidíš a já bych na to zrovna Stormy nikdy nedal páč se mi na to nehodějMarcco píše:pekny kupatko taky si jej chystam koupit a mam v planu ji obout Alutec Storm 17" jpac ty se mi na tom nejvic libili kdyz sem delal VT a kukal na nete![]()
..holt vkus je vkus
no vidis a to jsme dva......ja bych to spis videl na 18" origo opel co jsou zde na fotce...shanej se lip nez ty z turbaCidla píše:vidíš a já bych na to zrovna Stormy nikdy nedal páč se mi na to nehoděj..holt vkus je vkus
no pokud to tvrdis ty ale ja to na 100% netvrdim protoze je vidavam i na hackukabrioletak píše:ty hodne paprskove kola original opel viz.foto na tom kabrioletu se delali jen 18ky.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |