Příspěvek
od mick04 » 20 led 2013, 13:40
Astra zakúpená 5.2011
tak a este niaky stručný popis prác:
Z vonka predný nárazník poškodený, farba na lemoch olúpaná, takže som gitoval a striekal, 7.2012 nárazník vymenený za OPC, dalej po kúpe 2011: interiér som musel dať tepovať, všetko v interiéry uvolnené a úchyty na stredovom kryte zlomené skoro všetky, nové úchyty tapacíru, výškové reproduktory pod zničenými krytkami žiadne, olej pretekal cez prírubu s trubkou odvzdušnenia, taktiež cez tesnenie vane a cez tesnenie čidla hladiny oleja, všetko následne utesnené, motor sa dostával pri razantnom pridaní plynu do núdzového režimu (problém bol vyriešený výmenou sviečok) štvorkontaktné za Denso iridium, platničky boli v dobrom stave ale rozpadli sa, jedna zadná platnička sa rozsypala počas jazdy z letného zrazu a jedna predná pri výmene (platničky značky Predátor) výmena v predu Ferodo a v zadu ATE, aby sa platničky oddelili od kovovej časti to je už silne kafé, podvozok nastavitelný značky neviem akej bol už totálne v riti, niečo horšie som ešte nezažil, výmena za Lowtec a KW, taký mix ale funguje to zatial, výfukové potrubie som musel dať zvariť a tiež úchyty výfuku, následne výmenený pletenec, výmena lanka ručnej brzdy, výmena svetlometov Devil Eyes za Angel Ayes, výmena hadičiek chladiacej sústavy, tak a samo že výmena kvapalín, filtrov, a kopec iného, čo dodať už je to iné auto.