Hardy píše:No ináč nad nimi som aj rozmýšľal lebo stále riešim problém s občasným zahmlievaním svetiel. A práve kvôli chýbajúcim gumičkám čo si sem dal sa to tam tiež môže dostávať no neviem. Skontrolujem ešte tesnenia okolo el. motorčekov naklápania. Inak už neviem čo. A deje sa to isté aj Majklovi11 na striebornej turbíne a to tam má origo fungl nové Helly.
...a prave ja mám obyčajne kokotiny od Depo a po rozlepení a opätovnom spojeni a pretiahnuti silikonom sa mi za 3 roky ani raz nezahmlili, skús to striekať z rozsvietenymi svetlami! ...čo že si neubrzdil, nebodaj slabe pneu alebo brzdy ?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Veď to, ty máš klasické kdežto je xenóny (tiež depo) a zasilikónované sú priam hermeticky lenže ako som písal xenonády majú origo od spodu konektor ktorý ja nemám obsadený lebo mám neorigo ballasty čiže tam je prvé možné miesto kade sa tam dostáva vlkosť. ďalej to može byť tesnenie motorčekov. Musím ich vybrať a skontrolovať ale je zima a nechce sa mi s tým babrať vonku . A voči nepozornosti nepomôžu žiadne gumy ani brzdy. Skrátka som nekukal pred seba, resp. neskoro som pozrel pred seba .
Dnes sme nahodili novo zrepasované (a na moje želanie v červenej farbe nastriekané) zadné BOSCH brzdiče od langdon2 a týmto mu teda ďakujem a môžem ho jednoznačne doporučiť . A ešte sme nahodili aj nové TRW lanovody a konečne to zas všetko brzdí ako nové .
Keby len rešpektu ale aj +20ps! ... Ale nie, skrátka sa mi to páči červené brzdiče na modrom aute. Príjemný kontrast podľa mňa . Ešte musím vymeniť zadné brzdové trubky lebo sú tak zhnilé že som sa až prežehnal keď som ich zbadal . A ak vymeníme aj tie tak spolu s tým dám aj novú DOT 4 brzdovku nech je to celé tip top.
Paradoxne asi dva roky dozadu som kupoval zadné hadico-trubky od napravnice k brzdičom lacnejšie v GM ako Aftermarkete!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Hardy s tými naraznikmí vyzeráš skôr ako autobusy z Humenoho!