pár týždňov dozadu ako sa mi vypalila jedná H7-čka som ju vymenil za nejakú z Kauflandu len aby mi to svietilo, chvíľu som pobehal po nete a našiel nejaké čisnké H7-čky stým Xenonovým efektom... svietia do biela, objednal som ich do Gčka, kedže v Fku mám komplet od stretávacích cez diaľkové až po hmlovky Osramy Night Breaker a sú peckové no aj dosť drahé tak som zvolil do Gčka lacnejšie, uvidíme koľko vydržia, prekvapilo ma aspoň teraz za bieleho svetla že ich skoro nieje vôbec vidieť že svietia

sú tak biele... uvidíme v noci a hodím nejaké fotky, k tomu som nahodil červené parkovačky, mal som tam pár dni zelené no jedná začala blikať, na Gčku to pekne vynikne pol svetla červené do toho stretávacie svetlo je to poprdel, á áááááno viem že je to na techničkach na FKu som mal zelené parkovačky dobre dlho najme cez zimu a nijakým poljcajtom to nevadilo, takže ma chytil zas taký ošial.
Teraz trocha info o aute čo je nové čo som zažil a podobne, od kedy som ju umyl sa nám kilometre len tak valia už sme prebehli hranicu 239tisíc klop klop zatial v pohode až na výfuk, ktorý chytil zas nový zvuk ale do ďalšej výplaty musí vydržať, ďalej som dal s Astrou asi zatial najdlkšiú trasu PE-Hlohovec-Galanta-Trenčín za tri dni cez 350km a všetko bez problémov čo ma naozaj teší, len nech pekne takto behá naďalej

viac ma trápi moje milované Fko... ktoré je na generálke nápravi a neviem kedy bude... a letný zraz sa blíži a chcel som isť na Fku... to je srdcovka