Salámovo Coupe Bertone Z22SE

Odpovědět
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Jimmy323f píše:jo Calibra je ale jina vec .. ja to bral jako u Astrule kupe ... u Calibry se jeste hledelo ze to bude jako vazne i sportak ... to astra uz byla leda tak vzhledove ladena ale podvozek a zbytek k tomu uz nedodelali .. jen dali zase turbo motor aby se nereklo a bylo :( no melo to byt na zaplacnuti kriku ze neni nastupce Calibry tak lidem zaplacli pusu a tim to haslo :( skoda
jasne ale ja calibru vzadnem pripade nesrovnaval s astrou.jen jsem daval motorovy priklad proc asi neuvazovali s vetsima objemama.jinak asi mame se SALAMEM stejnou barvu,a pravda je narocna na udrzbu ale ja ji udrzuji rad :) ale zase nepouzivam auto na bezne pouzivani ale jen pro radost.a nejaky sraz cupe-cabrio muzem naplanovat 8) my se SALAMEM se nejspis uvidime za dva tydny v ostrave :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Reklama

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde »

Jimmy323f píše:.. sedi dobre ale je to absolutne necitelny auto a bez zadny odezvy ridice ... ten pocit za volantem je absolutne mrtvej :( sem byl vcelku zklamanej . .ale proc to pisu ... proto ze si nedovedu predstavit ze k tomhle "mrtvymu" podvozku by melo jit turbo ... to je potom fakt spis rakev na koleckach :( z toho sem byl fakt vcelku dost zklamanej.
Mas pravdu.. A to u tech 2,2jek je to jeste jakztakz omluvitelny, ale u Turba je tezsi motor, vetsi vykon a prenos na predek + zaveseni uplne stejny!! Takze tvrdsi pruziny a tlumice, ktere jsou snad jedinym rozdilem, je pro zlepseni jizdnich vlastnosti hodne malo. Vubec Opel je v podvozcich ne moc uspesnej. Coupe je spis dalkovy auto na kvalitni silnice nez sportak.. Kazdopadne to neznamena, ze se snim neda jezdit... :?:
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f
Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f »

jasne da se s nim jezdit i rychleji ... podvozek sedi dobre ... jen mi vadi ze neni vubec citelnej ... s nim si fakt mohli pohrat ... kazdopadne mit to na obcasny popojeti tak bych bral jinou nez strobrnou ale na to mam prave jiny auti a tak tohle na denni jezdeni bylo jasny ze musi byt svetly aby me z ty udrzby nekleplo :D sem to vcera chtel mejt a jeste ze jsem na to dlabal jak jsem psal ... rano vykouknu a mokry silnice :D:D:D no nez bych dojel do prace byl bych zadelanej jak jetel mit tu vasi vinovou a sel bych si ji strelit ..takze zavidim tu barvu ale nechtel bych ji na tomhle mym aute
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek
Salám

Příspěvek od Salám »

Kurnik..sraz v Ově..nevím jestli se mám vůbec ukazovat..od té doby co jsem s tím sníženým podvozkem jezdil po poli a urval si přední nárazník, tak je hoodně našuro..bych se asi styděl s tím vrakem tam jet :lol:
Holt to opravdu nemám na parádu, ale na ježdění..kabrio na parádu bych bral hned, to zas jo :D¨

Ještě k těm jízdním vlastnostem...poslední dobou jezdím s prázdnou nádrží, tak sem měl pocit, že to auto vůbec nesedí a že zadek lítá úplně někam mimo...no..jak jsem nabral plnou, tak rázem to sedí jak formule :lol: :lol:
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Salám píše: že zadek lítá úplně někam mimo...
no mě 2x u astry ustřelila prdel(bez ručky) a měl sem celkem nahnáno :D
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
manli2

Příspěvek od manli2 »

jj má neposednou prdel....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
kabrioletak

Salám píše:Kurnik..sraz v Ově..nevím jestli se mám vůbec ukazovat..od té doby co jsem s tím sníženým podvozkem jezdil po poli a urval si přední nárazník, tak je hoodně našuro..bych se asi styděl s tím vrakem tam jet :lol:
pockej takze tebe tam neuvidim jo? no to je skoda,je pravda ze tvy auto jsem prolezl vsude mozne jak stalo tenkrat v bazaru,ale tak mrkl bych zase :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Salám

Příspěvek od Salám »

Ještě uvidím..když nebudu mít do čeho píchnout, tak jasně, že se ukážu :D
Salám

Re: Salámovo Bertone 2.2 16V

Příspěvek od Salám »

Sůl nad zlato...
Přílohy
1.jpg
1.jpg (207.14 KiB) Zobrazeno 3804 x
Michal Kus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal Kus »

Hm... pekny coupatko jen ho trosku omej :) ale jinak pekny a uz to zacina pomalu mit i obsah 8)
Opel Astra G 1,6 16V Sportive ........ BMW e46 328Ci R6 2,8 24V COUPE

Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
Salám

Příspěvek od Salám »

Obsah jo, ale těch hrnků v motoru tam je málo..sem chtěl aspoň 6 v řadě jak máš Ty :wink:
S tím Tvojim červeným krasavcem se to jaxi nedá srovnat..
Michal Kus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal Kus »

Nojo hrnku to ma min no... ale tak priste treba OPC :) to uz jede pekne myslim. No ono me tech 142kW s 280Nm je uz taky malo takze casem jdu do G-POWER EVO-SK1 na 213kW a 340Nm to uz by mohlo byt fajn :lol: nez si zase zvyknu. Na Bertone sem v DE dost koukal nasli se tam vazne pekny :wink: Podle mne je to proste nova CALIBRA 8)
Opel Astra G 1,6 16V Sportive ........ BMW e46 328Ci R6 2,8 24V COUPE

Opel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=917
BMW http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=529
Salám

Příspěvek od Salám »

Nějaké těžko popsatelné hovado mi z boku odlouplo celý ten znak Bertone..zbyly tam jen kusy lepidla..nevíte někdo kde bych ten znak sehnal?
kabrioletak

sekat ruce na miste :twisted: zajet do OPLU a zeptejse kolik by za to chteli.podle me by to zas drahe nemuselo byt.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Typuju to tak na litr.... hov*da zlodějské... :roll:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Odpovědět