no nevim co presne myslis ale co vidim z fotek tak to by mely bejt (co mas na aute) 15" sirka 6 nebo 6,5 to nenam nastudovany.....v tom shopu jsou 16" sirka 7levelman píše:Mno tak ja bohuzial o tychto veciach nemam ani tusakaale tieto by sa mi napr. pacili.. www.ortus.sk/?page=detail&idtov=179 skoda ze neviem kolko palcove disky na tom teraz mam
(v pripade ze by som chcel sirsie elektrony sa musia menit cele kolesa alebo nie
Mozno o rokmilosh píše:pekny ale vetsi kola by to chtelo
heh dobrá cenalevelman píše:Mozno o rokmilosh píše:pekny ale vetsi kola by to chtelozatial som dal 16tky namiesto original 15 palcovych kolies co tam boli.. btw bol som sa pytat na krytky na disky, chcel som original Opel.. ze vraj jedna stoji 1000 Skk priblizne povedal mi predavac... myslel to vazne? ..
No jo, ale nepacia sa misabelt píše:Tady nekdo prodavalslusné kolaoriginal ze sport verzehttp://www.autobazar.eu/sk/17--elektron ... 81109.html
se koukni na ne, a tyhle co masna ne hodk dyztak zimaky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |