opc I melo jeste jine predni sedacky a predni plastovej (gumovej) nastavec predniho narazniku jinej nez je serie a mozna jina zrcatka (jako opc II) jinak jak popisujete
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Hlavně OPC I měla motor bez turba a OPC II měla s turbem , šlo to normálěn objednat jako je ted u Háčka kit OPC line , tak něco podobného bylo u prvního OPCéčka. Myslím že to bylo ale pouze pro Německo.
Čus opláci! Líbí se mi u nových aut jakési tunely u budíků! Chtěl bych to nějak vymyslet, neví někdo jak na to? Napadly mě třeba roury na vodu - zkosit hrany a následně nastříkat a upravit nějak plexi na přístrojovce! Máte někdo jiný nápad?
třeba by to šlo udělat jen lehce že to nebude až tak dlouhý, ale třeba jen 2cm vyoký ta nižší strana a ta vyšší třeba 4 ... a plexi by si nijak upravovat nemusel ... ale muselo by se to hezky zpracovat a sehnat průměry aby k tomu sedly.... a tlouštka akorát
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
To jo! Myslel jsem že bych ty tubusy dal od budíku jen ke krycímu plastu, ale hezčí by bylo ho vyříznout a ty tubusy by byly delší! Mám plasmy od RomanaK a to by svítilo asi fakt super!
Zdarec chlapáci co si myslíte o http://im.aukro.cz/item1230002891_bile_ ... _typu.html šel bych do toho ale mechanik mi tvrdí že to nemam dělat. Prý by nastala potíž s vyndaváním ručiček na budících. Prý už je tam nadam správně, zná někdo nějakej trik nebo je nějaká rada????