snažil jsem se vyměnit obě žárovky za výkonnější, na pravé straně se mi to podařilo hned, ale na levé byl boj, tak jsem chtěl vyndat světlo, tak jak jsem to dělával u Megana a najednou koukám, povolil trochu nárazník a i když světlo zandám a přidělám zpět, je to furt vylezlé a světlo se hýbe. Mohu s tím něco udělat vlastní silou nebo jedině servis? Jak to tak vidím jak jsem levej, asi tam radši budu jezdit se vším.
Astra G, 1.4 16V rv2000 3dv
Opel Astra 1,4 HB, 3 doors, r.v 2000, 110k km, silver
Jaky servis? Tam ti to neopravia/nezalepia. Stači zohnať nové svetlo, nahodíš to tam aj sám ak budeš opatrnejší...škoda penazí za takú prkotinu v servise.
Hardy píše:Jaky servis? Tam ti to neopravia/nezalepia. Stači zohnať nové svetlo, nahodíš to tam aj sám ak budeš opatrnejší...škoda penazí za takú prkotinu v servise.
Mně to přijde jako nesmysl, nic jsem tam nerval, takže jak by se to ulomilo. Jen je na boku trochu vycvaknutý nárazník, přijde mi, že je to spíš kvůli tomu než ulomené světlo...
Tak za prvé, svetlo je uchytené dokopy troma skrutkami. Ak máš všetky 3 skrutky utiahnuté nemôže sa to svetlo híbať, jedine že je ulomený nejaký držiak. Druhá vec je nárazník. Proste a jednoducho ho založ naspať . Ide tam princípom akoby sa "nasúval" smerom ku kolesu po koľajničke (tej umelohmotnej) ale aj silou to tam natrepeš.
Hardy píše:Tak za prvé, svetlo je uchytené dokopy troma skrutkami. Ak máš všetky 3 skrutky utiahnuté nemôže sa to svetlo híbať, jedine že je ulomený nejaký držiak. Druhá vec je nárazník. Proste a jednoducho ho založ naspať . Ide tam princípom akoby sa "nasúval" smerom ku kolesu po koľajničke (tej umelohmotnej) ale aj silou to tam natrepeš.
Zítra zkusím to s tím nárazníkem, ale otazníkem pro mě je to, kde je ta 3 skrutka. Já odšroubovával jen dvě.
Jak se ti to povedlo? já měním žárovky úplně bez problému na géčku asi to máš fakt někde ulomené. Jen taková rada, výkonnější žárovky ti přes ty zažloutlé světla stejně moc svítit nebudou
pejee píše:Jak se ti to povedlo? já měním žárovky úplně bez problému na géčku asi to máš fakt někde ulomené. Jen taková rada, výkonnější žárovky ti přes ty zažloutlé světla stejně moc svítit nebudou
Pokoušel jsem se vyndat světlo. A asi opravdu pustil ten úchyt pod nárazníkem, zítra to zkusím zvednout. :/ Na to jsem přišel taky, teď pořizuju kola a eko poplatek, takže na světla přijde čas až někdy v květnu. Ale trochu to pomohlo.
Hardy píše:Chlape toto nie je Renault tu nepotrebuješ vyberať svetlo aby si vimenil žiarovky .
No naopak. V Renaultu to vyměníš i poslepu po tmě, ale tady ta levá přední je fakt za trest. Oproti Fordu, ale furt dobrý, akorát mi tam po došroubování světla nevypadla půlka auta......