Tak se mi povedlo zničit si auto chlapci..

Můj problém byl v tom, že mi netěsnila guma pod víčkem nádrže a tak se tam v karosérii držela voda. Byť jsem po mytí to vyčistil, u deště se tomu zabránit nedalo. Bylo mi doporučeno, i tak jsem to nějak plánoval, že koupím odrezovač, a pak to natřu základním nátěrem, a barvou co je v tužce na moje auto. Je to pod víčkem, které je zavřeno, takže to není vidět, takže jen aby se to nešířilo dále. Tak jsem koupil tento odrezovač. Abych udělal opravu u toho víčka nádrže, což se povedlo, sice je to trošku focené na sluníčku, není to tak moc vidět a taky přes noc zrovna pršelo, takže trošku rezavé barvy zase vylezlo na povrch. Když jsem to měl v ruce, tak si říkám, zadělám i "ďobky" na kapotě a na kufru. Co se ale stalo, mně strašně udivilo a taky nasralo, že to tak musím na plnou hubu říct, protože tohle jen naštvat nejde.

"Ďobky" na levém podběhu (od kamínků) Střecha (kdysi na to něco spadlo ze stromu a byl tam malý ďobek, na fotce na pralvé straně a a smerem k přednímu oknu to teklo, bílé místo na vlevo na fotce, blíže k oknu, byla kapka nahromaděného odrezovače. Tu jsem jen tak prstem oddrbnul a normálně to vzalo i lak, takže je to bílé - plnič.

Tak jsem uvažoval co s tím, protože to nejde dolu ani benzínem, ani ředidlem...
Pravý bok mám poškrábaný a tak je v plánu lak. Sice u prodeje to bude problémovější, protože líp by se to asi prodalo s původním lakem a škrábnuté, než lakované, protože kdo to pozná, tak si může myslet kdo ví co tam bylo... No, každopádně s tím pravým bokem bych nechal udělat i ty zadní dveře, to bude tak o 1500 více. Tím bych vyřešil tu nádrž a zadní dveře. Na střechu jsem chtěl už dávno, že by se dala fólie, (ale jakou barvu? Černou, bílou... asi bych tomu přizpůsobil i zrcátka), takže to mně asi nemine. Ale co s těmi ďobkami na levém podběhu a na kapotě fakt nevím co...
[/color]