MATES2: mě pojištovna řekla tento postup-nech vyměnit v servisu Opel musí být originál sklo a ten typ co tam původně bylo,zaplať jim to,pak pošli fakturu a kopii velkého techničáku a mi ti proplatíme fakturu-pošleme peníze na tvůj účet.
Presne tak, to sedi az na "servisu Opel" nepochopil si to nahodou nejako zle ? nenapada ma ani jeden dovod preco by poistovna trvala na servise Opel a neakceptovala servis Autosklo (moj nazor je ze to je kravina - over si to)
a ak si nevies rady tak napriklad Radoš 92 ti pisal: Autosklo ti to vsetko vybavy aj s poistovnou (urobia ti vymenu skla a peniaze si vybavia s poistovnou, vymenia sklo a nechaju si to preplatit rovno u poistovni) takze ak si nevies rady vyuzi tuto sluzbu nebude ta stat nic ale musis im dat plnu moc asi neviem presne, nevyuzival som to nikdy vybavoval som si to stale sam ale urcite to existuje
Kooperativa je normalna positovna neviem preco by to nemali preplatit fakturu z Autoskla
jednoduche hotovo

Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR