kowler píše:mno tak som konečne nafotil svoju novu manžetu stala 200 skk ušil mi to jeden brašnár vedľa v dedine z inštaláciou žiaden problém všetko ako po masle
sry za fotky su telefonóm
Ahoj, dal by si mi prosim kontakt na toho pana, co Ti robil tu manzetu? Mozes kludne SZ, chcel by som sa este nieco opytat
kukajz píše:Nazdárek. Kde ti to urobili? Ja som z Vrbového. A vypadá to velmi pekne a za dobrú cenu
V Šaštíne ak chces kontak tak na SZ
btw: ale aj tak myslim že keď sa každy poinformuje v okolí kto opravuje koženné veci tak s tým nemá problém nijaký brašnár pretože len vlastne zošije 4 kúsky kože podla starej manžety.
lukipuki píše:tak chalani, po asi 6-7hod trapenia sa mi podariolo usit si vlastnu
ale sa moc nesmejte a napiste nazory na nu(moste aj do mojho topicu o astricke)
lukipuki píše:tak chalani, po asi 6-7hod trapenia sa mi podariolo usit si vlastnu
ale sa moc nesmejte a napiste nazory na nu(moste aj do mojho topicu o astricke)
Máš to pěkný. Akorát to máš špatně nasazený. Ten stahovací pásek musíš utáhnout jakoby zevnitř šaltrpáky a pak manžetu přetočit. Pak ten stahovací pásek nebude vidět. Chapito? Ale nic si z toho nedělej. Já to měl taky tak do tý doby co mě neporadil RomanK
lukipuki píše:diky chalani, sak snazil som sa trocha
no ska ja ten stahovaci pasik odstrihnem, len som na to nemal jkleste ...
o to nejde to odstrihnúť tá časť má byť úplne vnútry nasadíš to na páku otočíš celé na ruby, stiahneš páskou, odstrihneš prečnievajúci kúsok a potom preklopíš naspať prišróbuješ ten držiak a je to ako origo
inak manžetka good