Umývat auto v zimě?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby 130 nebydlim na vesnici 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No nejdrazsi byla za dvestapado to mi prislo dost tak jsem dal druhou nejdrazsi, kilosede 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myčka si bere na jedno mytí cca 5% nové čisté vody, zbytek je jedna a táž voda pořád dokola prohnaná dokonalou několikakomorovou čističkou, kde je jak mechanicky, tak chemicky vyčištěna. Kdyby si brala na každé mytí novou vodu, neplatili bychom za mytí 16O,- ale 22O,-josef píše:Tak mě napadlo. Ví někdo, co se děje s použitou vodou z myčky aut? Jestli se recykluje i s tou solí v zimě nebo se používá stále nová a špinavá teče přes nějakou čističku pryč. Já jen jestli nemyjeme auta na myčce slanou vodou za těžký prachy

Nevěděl bych to, ale kdysi jsem několikrát byl čistit ucpanou čističku na myčce. Zlatý časy....
END
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
proc ne? jaa sem byl nedavno v mičce a nak mi primrzli dvere tak sme musel cekat 20minut v garazi nez to povoli a jaje mohl otevrit

FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Umývat auto v zimě?
Zdravicko, tak jsem vcera umyl auto. A ejhle dneska rano jsem ho nemohl otevrit. Nastesti, jedny dvere povolily, tak uz jsem se potom dostal. Jinak myslite, ze ta nemoznost otevreni bylo tim umytim, nebo bych mel ty gumy necim namazat ?? Kdyz tak cim. Ve stare skodovce jsem s tim problem nikdy nemel a nikdy jsem gumy nicim nemazal.
V zimním období doporučuji po umytí auta ty těsnící gumy u dveří přejet jen hadrem, aby byly suché... Od té doby, co toto dělám, tak se mě ještě nestalo abych měl v zimě zamrznuté dveře po umytí auta na tolik, abych se do auta nedostal 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze zitra uz se mi to nestane ?? A tim padem nemusim ty gumy nejak osetrovat ?? Ja se ptam protoze klidne ty gumy nejak osetrim (pokud to teda ma smysl).
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsi mi poradil.
Silikonovym olejom potret gumy
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Tak tak staci silikonovy ojl, nebo treba znamy maže indulonou. A znate to ... kdo maze ten jede 

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

Přesně tak.... kdo moc meje - tomu zrezne.Majla píše:auto nemeju už ani v létě natož pak v zimě

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re:
A to proč jako?APiK píše:Roomster nesmí do myčky ještě 5 měsíců...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Nema este vytvrdnuty lak,kefy by ho poskrabaly
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t