klimatizace
-
klimatizace
dobrý den, mám problém s klimatizací, kontrolka AC svítí avšak fouká pouze horký vzdhuch, připadá mi že je ještě teplejší než ten venkovní, v čem může být chyba ?
model: Opel Astra G 1.6 16V
motor: X16XEL
rok: 1998
najeto: 171 214
palivo: benzín
motor: X16XEL
rok: 1998
najeto: 171 214
palivo: benzín
- Reklama
- vasekpetr1
Re: klimatizace
Chyba může být v mnoha dílech: od vadné cívky na spojce kompresoru, přes děravý chladič po vadný výměník a plno dalších věcí. Zde se můžeš podívat, co je zde na fóru o klimě psáno, ale nejlepší bude zajet k "chlaďařům", kteří dělají i autoklimatizace a oni by měli přesně určit, co máš za závadu.
Například u mě se po pěti letech udělala dírka na chladiči klimy, když se o něj opíral kabel pro vrtuli větráku.
Například u mě se po pěti letech udělala dírka na chladiči klimy, když se o něj opíral kabel pro vrtuli větráku.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: klimatizace
Nechtělo se mně zakládat nové téma, tak to vtěsnám sem!
Našel by se v Brně či jeho okolí šikovný dobrovolník, který by dokázal odpreparovat hadici od klimatizace v místě, kde je přidělána ke klimakompresoru aniž by sundal nárazdník, chladič na vodu atd...i za cenu zničení hadice a jistícího šroubu!

Našel by se v Brně či jeho okolí šikovný dobrovolník, který by dokázal odpreparovat hadici od klimatizace v místě, kde je přidělána ke klimakompresoru aniž by sundal nárazdník, chladič na vodu atd...i za cenu zničení hadice a jistícího šroubu!