Zetékání do auta
Zetékání do auta
Potřeboval bych poradit.Koupil jsem si astru auto je to supr ale mám problém pod kobercem u řidiče i spolujezdce mám mokro nevím jestly to je s klimatizace nebo když prší to jsem jsem ještě nevypozoroval.Pokud mě můžete poradit tak budu moc rád.Podlaha není děravá. Auto je to parádní měl jsem jen fiaty ale opel to je jiná káva!! Díky Jirka.
- Reklama
jojo.Máš pravdu.Mě se zacpal kabinový filtr a za jízdy když pršelo,tak u spolujezdce bylo mokro a hodně velké.Doma jsem se na to podíval a byl zacpaný filtr.Pleshoun píše:Začni výměnou kabinového filtru a vyčištěním kanálku pro odvod kondenzátu z klimačky... kolem skla do astřiček většinou neteče...
Je dobré to sem-tam vycistit, hlavne kdyz parkujes pod stromy, A VOTOM TO JEDj.radim píše:jojo.Máš pravdu.Mě se zacpal kabinový filtr a za jízdy když pršelo,tak u spolujezdce bylo mokro a hodně velké.Doma jsem se na to podíval a byl zacpaný filtr.Pleshoun píše:Začni výměnou kabinového filtru a vyčištěním kanálku pro odvod kondenzátu z klimačky... kolem skla do astřiček většinou neteče...

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Re: Zetékání do auta
ahoj,já mám také problém se zatékáním do auta,ale mě voda stéká po plastu na sloupku u řidiče pod palubkou vedle páčky na otvírání haupny. když venku prší,tak mi kobereček doslova plave a voda teče proudem. nemá někdo podobnou zkušenost,protože už nevím,co bych měl zaizolovat...dal jsem silikon kolem okna,filtr mám nový a nevím,kudy by tam mohlo téct.díky.
Astra G 1.6 ,16V (X16XEL) ,3 Dvířko
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
4dasty: teče ti tam kolem okna tak jako mě
, přelepení silikonem nepomůže=je potřeba přelepit celý okno

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
pokud je pojištěné tak je to jasný
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
netecie ti nahodou radiator??? ja mam astru uz 4 roky, a chladiacu som este nedolial ani kvapku!!! Chalani tu uz nieco spominali o vymene O-kruzkov na radiatore, ked im tiekol....Mava píše:Taky mám mokro na podlaze u řidiče. Ale mokro je jen úplně na podlaze, když oddělám plastové kryty a zvednu koberec. Původně jsem myslel, že to bude z topení, ale vody je tam hodně hlavně po dešti. A chladící kapalinu sice dolévám, ale asi tak 0,5l za rok. Zajímavé je, že když jsem to zkoušel v myčce, tak tam mokro nebylo, ale když to pak den stálo na dešti, tak byla podlaha celá mokrá. Přitom když se nepodívám až na plechovou podlahu, tak po vodě není ani památky. Díru jsem žádnou nenašel, bylo měněné čelní okno cca pře dvěma lety. Mohlo by to být v tom? Nikde jsem ale pod palubkou ani kolem sloupků vodu nenašel. Díky za rady.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA