Zetékání do auta

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Socha.J

Zetékání do auta

Příspěvek od Socha.J »

Potřeboval bych poradit.Koupil jsem si astru auto je to supr ale mám problém pod kobercem u řidiče i spolujezdce mám mokro nevím jestly to je s klimatizace nebo když prší to jsem jsem ještě nevypozoroval.Pokud mě můžete poradit tak budu moc rád.Podlaha není děravá. Auto je to parádní měl jsem jen fiaty ale opel to je jiná káva!! Díky Jirka.
Reklama

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun »

Začni výměnou kabinového filtru a vyčištěním kanálku pro odvod kondenzátu z klimačky... kolem skla do astřiček většinou neteče...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Spin

Příspěvek od Spin »

Pleshoun píše:... kolem skla do astřiček většinou neteče...
Můžeš upřesnit kudy? Taky mě to zajímá.
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Pleshoun píše:Začni výměnou kabinového filtru a vyčištěním kanálku pro odvod kondenzátu z klimačky... kolem skla do astřiček většinou neteče...
jojo.Máš pravdu.Mě se zacpal kabinový filtr a za jízdy když pršelo,tak u spolujezdce bylo mokro a hodně velké.Doma jsem se na to podíval a byl zacpaný filtr.
spermin

Příspěvek od spermin »

Dj.radim píše:
Pleshoun píše:Začni výměnou kabinového filtru a vyčištěním kanálku pro odvod kondenzátu z klimačky... kolem skla do astřiček většinou neteče...
jojo.Máš pravdu.Mě se zacpal kabinový filtr a za jízdy když pršelo,tak u spolujezdce bylo mokro a hodně velké.Doma jsem se na to podíval a byl zacpaný filtr.
Je dobré to sem-tam vycistit, hlavne kdyz parkujes pod stromy, A VOTOM TO JE :lol:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Socha.J

Díky.

Příspěvek od Socha.J »

Ten odtokovej kanálek je někde u toho filtru?nebo jak se k nemu dostanu??
Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun »

Vyndáš skříňku před spolujezdcem, odklopíš kryt filtru vytáhneš filtr vyčistíš všechech bordel a zjistíš průchodnost kanálku... vložíš nejlépe novej filtr zavřeš, namontuješ skřínku a hotovo... postup tu někde je...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Mava

Re: Zetékání do auta

Příspěvek od Mava »

8)
Naposledy upravil(a) Mava dne 20 črc 2011, 08:39, celkem upraveno 1 x.
dasty

Příspěvek od dasty »

ahoj,já mám také problém se zatékáním do auta,ale mě voda stéká po plastu na sloupku u řidiče pod palubkou vedle páčky na otvírání haupny. když venku prší,tak mi kobereček doslova plave a voda teče proudem. nemá někdo podobnou zkušenost,protože už nevím,co bych měl zaizolovat...dal jsem silikon kolem okna,filtr mám nový a nevím,kudy by tam mohlo téct.díky.
Astra G 1.6 ,16V (X16XEL) ,3 Dvířko
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

4dasty: teče ti tam kolem okna tak jako mě :lol: , přelepení silikonem nepomůže=je potřeba přelepit celý okno
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

pokud je pojištěné tak je to jasný
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
kamarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamarek »

Mava píše:Taky mám mokro na podlaze u řidiče. Ale mokro je jen úplně na podlaze, když oddělám plastové kryty a zvednu koberec. Původně jsem myslel, že to bude z topení, ale vody je tam hodně hlavně po dešti. A chladící kapalinu sice dolévám, ale asi tak 0,5l za rok. Zajímavé je, že když jsem to zkoušel v myčce, tak tam mokro nebylo, ale když to pak den stálo na dešti, tak byla podlaha celá mokrá. Přitom když se nepodívám až na plechovou podlahu, tak po vodě není ani památky. Díru jsem žádnou nenašel, bylo měněné čelní okno cca pře dvěma lety. Mohlo by to být v tom? Nikde jsem ale pod palubkou ani kolem sloupků vodu nenašel. Díky za rady.
netecie ti nahodou radiator??? ja mam astru uz 4 roky, a chladiacu som este nedolial ani kvapku!!! Chalani tu uz nieco spominali o vymene O-kruzkov na radiatore, ked im tiekol....
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Odpovědět