Můžete mi poradit, co mi může přesně vrčet v palubovce u spolujezdce? Vypadá to na nějaký servomotorek v interiéru (v palubovce u spolujezdce). Pravděpodobně to může být nějaký motorek spojený s nasáváním vzduchu, protože když zapnu vnitřní cirkulace, tak se ten zvuk trochu změní. Jde to samozřejmě slyšet jen při zapnutém zapalování - když se auto nastartuje tak to už motor téměř přehluší.
Napadne vás něco? Jde to vyřešit v domácích podmínkách nebo musím hned do servisu? Díky
Roman (ASTRA G 1,4 - 2001)
VRČÍ SERVOMOTOREK V PALUBOVCE (U SPOLUJEZDCE)
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: VRČÍ SERVOMOTOREK V PALUBOVCE (U SPOLUJEZDCE)
praskl ti střed klapky pro vnitřní cirkulaci a motorek se ti v tom středu protačí.. musíš koupit novou klapku...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Díky. Nemáš nějaké katalogové číslo, nebo obrázek toho, co vlastně budu kupovat? Dostanu se tam při odšroubování skříňky u spolujezdce?
A nebo
provizorní (už to tak mám X let) levnější varianta, odpoj táhlo co vede od motorku ke klapce, od motorku nějak odpoj napájení a klapku si zaaretuj v poloze zavřeno. Pak budeš mít stálé nasávání vzduchu z venku (neměli by se mlžit okna) a finanční náklady ZERO 

Mobil : 602318645
Díky vám za radu. Jakmile jsem zjistil, že je to klapka, tak už nebylo problém najít totožná vlákna.
Původně jsem myslel, že klapku respektive hřídelku zaaretuji a bude to fungovat znovu jak má. Ten motorek je ale fakt neskutečně silnej a je schopen to ucvaknout. Neskutečný jak ti němečtí kluci to zprasili. No nakonec jsem skončil oddělání svorky s elektrikou a klapku zablokoval, aby to bylo stále otevřený na venkovní vzduch.
Ještě jednou díky
Původně jsem myslel, že klapku respektive hřídelku zaaretuji a bude to fungovat znovu jak má. Ten motorek je ale fakt neskutečně silnej a je schopen to ucvaknout. Neskutečný jak ti němečtí kluci to zprasili. No nakonec jsem skončil oddělání svorky s elektrikou a klapku zablokoval, aby to bylo stále otevřený na venkovní vzduch.
Ještě jednou díky