Příspěvek
od Zralok » 14 led 2009, 16:44
Tak zatím nefotím neb neustále mrzne a v mraze se mi pucovat Astřičku nechce a taky čekám až budu moci nalepit klubové nálepky a taky se mi nechce fotit Astru na plecháčích bez poklic.
Zatím proběhlé opravy:
Výměna čelního skla - nové se zeleným zatmavovacím pruhem - zdarma z povinného ručení jiného auta
Pískování skel kódem CEBIA
Rozvody včetně vodní pumpy a řemene alternátoru
Přední Kotouče ATE Powerdisc + destičky ATE + brzdová kapalina ATE DOT4
Výměna spínače světel a mlhovek
Přepájení řídící jednotky čerpadla
Plán:
Nějaké lépe svítící žárovky H7 asi to koupím na poukaz za 1000Kč co jsem dostal za výměnu čelního skla v ATU
Samolepky klubu na podznačníky a na záď (již mám ale čekám na lepší počasí neb v mraze se to lepit nemá)
Palubní počítač - modul i páčku mám (čeká se na lepší počasí) (ČSNLP)
Tempomat - páčku i povolení v ŘJ mám je potřeba dodělat kabeláž do motoru (ČSNLP)
Automatické denní svícení - již mám ale ČSNLP
Parkovací senzory - jsou již na cestě ale stejně: ČSNLP
Paměťový cyklovač stěračů ala Škoda - chystám se koupit ale stejně ČSNLP
Oprava několika nehřejících pruhů na zadním skle - až budu mít cestu kolem známého co to dělá a má na to vybavení a bude mít na mne čas.
Na zimní plecháče poklice Opel (jedny starší jsou už na cestě) a na auto jdou hned jak přijdou
Pak ještě světlo nad zadními dveřmi za spolujezdcem neb jsem zjistil že je tam asi vylomený spínač. - to nijak nespěchá
A teď s tím světlem s uvědomuji osvětlení SPZ vzadu (jedna strana svítí a druhá ne ale výměna žárovky nepomohla)
A ještě jedna doufám blbost na kterou se hodlám za chvilku zeptat v sekci exteriér a interiér
Jinak mne překvapuje kolik Aster Combi ve stříbrné metalíze po Ostravě i jinde potkávám (samozřejmě i jiných provedení) ale těch stříbrných kombíků asi nejvíc, ale trošičku mne těší že ani jeden z těch co jsem viděl neměl kliky a lišty v barvě což já mám. Nikdy jsem na to nebyl ale teď mne těší, že se od těch ostatních aspoň trochu odlišuji.
Klubovou nálepku jsem za jízdy ani na parkovišti ale ještě na žádné astře neviděl krom Radoše92 kterého jsem viděl ještě když jsem Astru neměl. Z klubu jsem zatím viděl dva členy a samozřejmě i jejich dvě Astry krásky při osobním setkání a to Frydexe a RomanaK.
Naposledy upravil(a)
Zralok dne 14 led 2009, 17:03, celkem upraveno 1 x.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu