vypadá pěkně, to modrý podsvícení taky, dobrý no a určitě by to chtělo trošku oživit ty venkovní plasty, jinak super.... a co bych akorát já přidal, ještě více "dřeva" do interiéru, ke kůži se to hodí.Martin22 píše:vypada pěkně to modry podsvícení taky dobry no a určitě by to chtělo trošku oživit ty venkovni plasty jinak super.... a co bych akorat ja vyhodil je ten drevěnej středovej panel
Ajo...hrál sem hodně herZigi píše:LJ: podle řeči usuzuji, že CS ti něco říká
JJ tys začal...tak mi poraď at si to vyžehlíš u adminaZigi píše:Každej něco pařil a paří, já na CS nedám dopustit. A konec OT, nejsme v pokecu
Vyndat ho je celkem jednoduchý. Tuším, že tak jsou čtyři šroubky přímo v plastu okolo budíků. Dva jsou myslím schovaný pod plastovýma krytkama. Pak si dáš volant do polohy co nejdál od přístrojovky a co nejníž a lehce vytáhneš plast kolem budíků. Pak je na vrchu budíký bíla páka, která drží patici v konektoru do budíků. Tou pootočíš a pak si jen s budíkama pohraješ, abys je tou dírou vytáhl ven. Musíš najít správný úhel. Někdy to je hned, ale někdy to taky taháš pět minut-LJ- píše:Ahoj mám jen dotaz, jak hodně težký je vyndat ten panel a dát tam nějaký to modrý podsvícení ?
Já = total noob co se týče auttakže pomalu
Noob = lama
lama = neumím skoro nicco se aut týče
Jináč autí hezkýhlavně ta modrá..když je něco modrýho je to moje
Interiér je hezkej
Zkus sehnat MULTI-BRILL od RIWAXu. Používáme na nová auta (já na starýMava píše:Mimochodem, čím mi doporučíte ty plasty oživit? Vím, že je řada přípravků, ale pokud máte něco zaručeně vyzkoušeného, tak sem s tím
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |