Mara
ja myslel jako 3dv ale tim nechci řict že by nebyla hezká, to určitě je!Marra píše:To je docela mozny, ale myslim, ze kupecka se pod 2litry ani nedelaji, coz jsem nechtel. I tohhle bylo docela pracny sehnat, ale i tak je z me strany zatim maximalni spokojenost...
no neboj známej měl uplně to samý akorát 1,6 16V a v 3dv, stejná výbava (sportive) a taky švihadla...Zdeněk Lbc píše:Pěkná, moc pěkná, jen ty švihadla to trochu kazí. To tam snad někdo dodatečně namontoval, né?
Diky, na letnich 17, ktery chci prezouvat pristi tyden bude vypadat jeste o trosku lip...Zdeněk Lbc píše:Pěkná, moc pěkná, jen ty švihadla to trochu kazí. To tam snad někdo dodatečně namontoval, né?
Dikec, fakt nechapu, kdyz davali do toho auta klimu, tak proc nebyl aspon predek automaticky v elektrice. Ted jsem chipoval, tak okna budou muset chvili pockat....YANEK píše:taky mám švihadla a neřešim stejně mám klimu a chystám se to dodělávat ale kdy to fakt nevim
ale v týhle je dobrej základ moc pěkná hlavně ta barva
chipovat benzín má nějakej smysl?Marra píše:Dikec, fakt nechapu, kdyz davali do toho auta klimu, tak proc nebyl aspon predek automaticky v elektrice. Ted jsem chipoval, tak okna budou muset chvili pockat....
No samozrejme tam neni takovej narust jako u dieselu, ale myslim, ze tech 27 konicku, kteri tam meli pribyt neni taky uplne k zahozeni....Vojta píše:chipovat benzín má nějakej smysl?Marra píše:Dikec, fakt nechapu, kdyz davali do toho auta klimu, tak proc nebyl aspon predek automaticky v elektrice. Ted jsem chipoval, tak okna budou muset chvili pockat....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |