Prvni fotka normal...

Tohle me ale dostalo. Nevim, kolik stoji znak Oplu, ale urcite min, nez by stala oprava tohohle.

A detail...

nez vauxhall radsi holden;)YANEK píše:až sundám muj klidně ti ho věnuju já tam chci znak wauxhaulu
za takovyhle ciny neni zadna urazka dost vystiznaLuky píše:co Astrine provedli tenhle tyden, to me teda nasralo
No tak to je jeste horsi, tohle aspon neni na plech, tak to nezrezne.win píše:nez vauxhall radsi holden;)YANEK píše:až sundám muj klidně ti ho věnuju já tam chci znak wauxhaulu
za takovyhle ciny neni zadna urazka dost vystiznaLuky píše:co Astrine provedli tenhle tyden, to me teda nasralo
nam jednou objela jedna zenska auto klicem od zadku az po predni naraznik >a to byla pravnicka... <>jedna, si naci lidi doplnujou sebevedomi:/
Moznost to je, ale me se ten znak moc nelibi. Navic, copak jsem nakej Anglan?jarda píše:to potesi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jinak mozna by bylo reseni dat tam ten znak wauxhallu protoze ten je skoro celej plnej a prekryl by ty hnusny skrabance.![]()
já bych bejt tebou koupil tu tužku v opelu a pak bych nanes tu barvu na ten škrábanec a setřel to nějakou stěrkou aby ta barva zůstala jenom v tý rezje a neudělala se tam housenka barvy....Luky píše:Moznost to je, ale me se ten znak moc nelibi. Navic, copak jsem nakej Anglan?jarda píše:to potesi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jinak mozna by bylo reseni dat tam ten znak wauxhallu protoze ten je skoro celej plnej a prekryl by ty hnusny skrabance.![]()
![]()
Kdyz se to Yankovi libi, v pohode, proti gustu zadny disputat, ja bych si to na auto ale nedal.
Nezkouseli jste nekdo takovou tu tuzku s barvou? To se jen nanese a rozlesti?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |