Mou Astru vám ukazovat nebudu, každý si jistě dokáže představit sériový hatchback s modrou metalízou. Koupil jsem ji v září a zatím nebylo příliš času ji vylepšovat.
Bydlím v domku na vesnici u Č. Budějek. Kdybyste mi ale chtěli říkat vidláku, přesvědčím vás o opaku, protože jsem už odpromoval na Západočeské univerzitě v Plzni.
Tip. všimněte si toho "obrovskýho kopce" mezi brankou a domem, který zřejmě může za to, že jsem minulý týden nenastartoval

A zde je nově dokončený přístřešek pro Astru. Pravda garáž to není, ale aspoň na ni nebude pršet/sněžit a ráno nebudu muset škrabat okna

Uvnitř si můžete všimnout připravených letních gum 20"

Zde máme další pohled na přístřešek přilepený k baráku.
V popředí si všimněte továrního WRC speciálu Trabant 601

Vlastníme i jiný větrem a závody ošlehaný (rozuměj prorezlý) závodní stroj - Škoda 100. Vzadu samozřejmě nesmí chybět samolepka sponzora - "Jedu z STK, jsem OK". Pravda, za dva roky zřejmě sponzoring skončí a tím i tento krásný vůz

A konečně známá tvář - Astra Caravan F 1.7 TD rodičů, které táhne již na desátý rok

I já jsem s motorismem nějak začínal, zde jsou zobrazeny mé motocyklové etapy od cca 14 let
Otázka: Kdo dokáže správně určit modely všech tří mašin ?

Taky vás ženské v baráku peskují za to, že máte všude bordel ? My si z toho nic neděláme, dílna je přeci od toho, aby se v ní pracovalo, a ne ob den uklízelo

Taťka, jako bývalý mechanik rolnické techniky (přeloženo: opravář zemědělských strojů v JZD), stále skladuje na půdě spoustu náhadních dílů, které se "někdy můžou hodit". Bohužel na mou Astru tam není ani jeden jediný. Zato motor ze Škodovky, Jawy nebo Trabantu by se tam jistě našel
Pro šťouraly - Půda je asi 4x větší než je vyfoceno, bohužel ji nelze zabrat celou

Po práci je třeba si odpočinout, proto doma v podkroví vlastníme pěkné počítačové doupě

Vidím, že vás neukecám, tak tedy pár fotek mé Astry ukážu. Jak už jsem napsal, je to klasická sériovka. Tak jen krátce. Fotka ze předu

A také z boku. Za povšimnutí stojí "ohromující" puklice, se kterými jsem ji koupil.

a zezadu i se samolepkou klubu !!!
To koukáte jakou mám skoro-protekční registračku. Jen to poslední číslo to kazí, proto jsem ho radši vymazal

Tak ještě autoportrét majitele ...
uklidit autíčko pod střechu a můžeme jít spát, děti. Tak dobrou a někdy se zas stavte na návštěvu.