jo to máš pravdu taky by se mi tam hodily ty enjoy lampy ale na to chechtáky určitě nebudou..zatím mám jiné plány! To už se tu třeba i divili proč tam není z výroby pal. pc když je to taková krásná výbava...milosh píše:Stejne nechapu pro nedelali uz z vyroby tmavsi predni lampy, tyto jsou takovy nic moc, kor na tmavsim aute
řeknu ti to úplně přesně! ten člověk co s astřičkou jezdil přede mnou asi na to moc nedbal Fírer z D. Měl jsi vidět když jsem poprve sundával kola...bylo to tak zarezlý že jsem na to musel vzít kladivo a nechat si auto vytáhnout!Zigi píše:Myslel jsem si to samé ,když jsem viděl ten vzorekZdeněk Lbc píše:No vidíš a já fakt myslel, že to jsou zimáky. Tak sorry.![]()
Ale udivuje mě, jak si někdo na auto může koupit celoroční pneu, samozřejmě nic proti tobě rychlyradim, protože tys je nekupoval
tak to mi zrovna povidej moji vybavu asi znate a taky ho tam nemamrychlyradim píše:jo to máš pravdu taky by se mi tam hodily ty enjoy lampy ale na to chechtáky určitě nebudou..zatím mám jiné plány! To už se tu třeba i divili proč tam není z výroby pal. pc když je to taková krásná výbava...
no nakonec se to udělalo trochu hovadsky s prominutím..jak ten šroub vycházel do toho ohybu když se otevřou dveře tak se prostě vzalo kladivko a lehce potuklo a hned tam ten šroub vešel...je to tedy přiděláno jedním šroubem místo dvěmi na každé straně ale držet by to mělo za to mě ručil ten borec co to dělalZigi píše:Pěkný, tato barva je hezká...
jak si nakonec přidělal to křídlo?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |