Příspěvek
od funzoo » 31 led 2012, 22:59
kubo.. jestliže dávaš fotky jak "kazíš" astře vzhled různýma nesmyslama, tak se nemůžeš divit že nesklidíš u fanoušků tohodle auta a vůbec opla potlesk.. budu mluvit ale za sebe a mě osobně se líbí jak seriový vzhled, tak i tuning, když je pěkný a dobový.. ale když vidím kůži z teska (co už jsi tu loketku naštěstí zrušil) koberec na reprobedny místo čalounění, hromadu kitu abys vyrovnal nesrovnalosti z lízátka které má přijít na jiné auto, výroba stojánku na kameru, železné kryty všudemožně přidrátované drátem a dalších podobných zásahů a úprav, tak se mi do chvály zrovna moc nechce...
Naopak chválím tě za odvahu, chuť a vytrvalost co nám tady ukazuješ.. nicméně doufám, že jsi rozumný člověk a podobných blbin, které kazí auto jako takové se vyvaruješ...
je mi jasné že máš námitky, ale tento příspěvek jsem psal za účelem aby jsi zapřemýšlel i na bezpečnost a vzhled, nikoliv pouze na praktickou stránku... jde to udělat jak prakticky tak i esteticky a ke všemu aby si neohrožoval ostatní účastníky....
neber to co jsem napsal jako kritiku, ale jako námět k zapřemýšlení nad dalšíma úpravama...