Vcera vymeneny olej, ol. filter, hadicka odvetravanie kluky, a konecne aj predne svetla...dneska ich este zbehnut niekam nastavit, a paradicka...
Astra dostala aj nove ziarovky - Osram Cool Blue...
A zhaname predny naraznik.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Kolko stalo to svetielko na osvetlenie klucky z H astry ? Hod neake detailnejsie foto ako to vyzera , pripadne napis ako to mas vyspekulovane z prisposobenim na G astru. Osvetlenie vnutornych kluciek sa chystam v jari aj ja urobit. Teraz v zime su plasty dost krehke... Dik.
cca. 10€ kus...no este som sa do toho nepustil..bo neviem najst stare cierne plastove klucky co som mal podovne.....Na nich som to chcel vyskusat....
Ked ich nenajdem, tak budem muset zhodit jedno madlo s kluckou, a tam sa v tom rypat.....
Buduci mesiac menime: silentbloky na prednych ramenach a spodne gulove capy..Ramena pekne natrieme, nech su jak nove
Ked vyndaju €, tak preventivne aj capy riadenia a potom Geometria....tym bude predna naprava cela zrepasovana...
Tak dneska som sa tak nudil, ze som zhodil dolu veko ventilov, doma mam uz nachystane nove tesnenie a nove sviecky....vsetko origo GM....
3. a 4. sviecku mi trocha zalievalo olejom, tak som sa to rozhodol pretesnit...
Dneska som zhodil dolu veko, vycistil, zajtra ho nahodim spet...
A tuna zopar foto, ako som si lakoval stredovy panel......Zvysne este dodam..