Lukyho Astrina- X14XE 5dv.

M&R

Příspěvek od M&R »

I když tu tužku vemeš v oplu, tak je to stejně poznat. Zkoušel jsem s ní na kapotě tečky od kamenů, ale nakonec ji stejně nechám přestříkat. Prostě, na
dálku to nepoznáš, ale jinak jo. :(
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Reklama

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

M&R píše:I když tu tužku vemeš v oplu, tak je to stejně poznat. Zkoušel jsem s ní na kapotě tečky od kamenů, ale nakonec ji stejně nechám přestříkat. Prostě, na
dálku to nepoznáš, ale jinak jo. :(
njn, ale aspon budu mit jistotu, ze to nezrezne.
Sice to vypada, ze to neni az na plech, ale clovek nikdy nevi.

Nevis co ta tuzka stoji?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
M&R

Příspěvek od M&R »

No to netuším, mě to bral kámoš lakýra. Takže mě nic, ale co jsem nedávno viděl, tak kolem 250,-, ale dá se sehnat taky za kilo.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

njo ja tou tuzkou delam jen takovy maly direcky pak to este pres to vemu lestenkou a drzi to v pohode, ale... nevim nevim estli tohle nejni uz vetsi njo... :roll:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Tak Astrina uz se opravuje.
Dostal jsem misto ni Fobii 1.4 TDI. Teda nevim kde udelali soudruzi ve Skodofce chybu, ale je to des. To, ze to nejede se da prekousnout, ale ty mrnavy zrcatka, obzvlaste to pravy, to fakt vymyslela hlava pomazana (no spis namazana). :roll:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Luky píše:Tak Astrina uz se opravuje.
Dostal jsem misto ni Fobii 1.4 TDI. Teda nevim kde udelali soudruzi ve Skodofce chybu, ale je to des. To, ze to nejede se da prekousnout, ale ty mrnavy zrcatka, obzvlaste to pravy, to fakt vymyslela hlava pomazana (no spis namazana). :roll:
jo to se nedivim ze v tom nic nevidis kdyz je tam male. zlate co mame na astre ze :?: jinak mimochodem ta 1,4 je 3 valec :!: kam te to nahulil s tou oktavkou :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

jarda píše:
Luky píše:Tak Astrina uz se opravuje.
jo to se nedivim ze v tom nic nevidis kdyz je tam male. zlate co mame na astre ze :?: jinak mimochodem ta 1,4 je 3 valec :!: kam te to nahulil s tou oktavkou :?:
Aha, tak proto to ma takovej blbej zvuk.
Trefili jsme se cumaka, on me vzal predkem muj levej predek.
Je poskrabanej naraznik a svetlo. Kdybys si to udelal sam, tak se na opravu vybodnu, ale kdyz to jde z jeho povinnyho, tak si to necham vymenit :)
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Luky píše:
Aha, tak proto to ma takovej blbej zvuk.
Trefili jsme se cumaka, on me vzal predkem muj levej predek.
Je poskrabanej naraznik a svetlo. Kdybys si to udelal sam, tak se na opravu vybodnu, ale kdyz to jde z jeho povinnyho, tak si to necham vymenit :)
to je jasny. :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Jarda píše: to je jasny. :lol:
:D :D :D
Jenom skoda, ze se svestkam nechtelo papirovat a nedostal ani pokutu.
Nesnasim kravataky v Ochcavkach :?
G.T.X

Příspěvek od G.T.X »

:D
Myslim, že to nebylo tim, že se jim nechtělo papírovat, ale tim, že jste se domluvili s tim kravaťákem :twisted:
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

G.T.X píše:
Myslim, že to nebylo tim, že se jim nechtělo papírovat, ale tim, že jste se domluvili s tim kravaťákem :twisted:
Cece prave ze ne, zmrdali ho pekne, ze nez vjede na silnici, tak ma cumet, jestli neco nejede.
A dokonce mi zavolali na tu firmy s tim nahradnim autem.
Spis toho meli moc. Dyt je to des, maj snad tri auta na celou Prahu, myslim teda na bouracky.
G.T.X

Příspěvek od G.T.X »

Luky píše:
G.T.X píše:
Cece prave ze ne, zmrdali ho pekne, ze nez vjede na silnici, tak ma cumet, jestli neco nejede.
A dokonce mi zavolali na tu firmy s tim nahradnim autem.
Spis toho meli moc. Dyt je to des, maj snad tri auta na celou Prahu, myslim teda na bouracky.
No to je možný, že toho maj moc, ale kdyby jsi na tom trval, tak to sepsat museli :idea: . Jasně, že je pro ně lepší ti někam zavolat, když to nemusí sepisovat, ale výsledek je ten, že jste se sami domluvili a vyřešíte si to přes pojišťovny. Samozřejmě, že ten kravaťák uznal vinu ( aspoň nemusel platit pokutu ) :twisted:
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
milan12345

na cizi auto a zenskou se proste nesaha

Příspěvek od milan12345 »

aj to bolo v pulp fiction, nezabudnutelny film, ale o tom som nechcel.najhorsie je, ze vzdy ta to prekvapi az potom, co lupeznik je davno prec, frajer bol pred kamosmi a ty mas z toho peknej pruser
Opel Signum, 2.8 V6 Turbo, 230 PS
Melodie

...

Příspěvek od Melodie »

Mě nějaká kurva ukardla 16V :cry: čepičky z ventilků - chromový....
Astra G a Tigra Rio Verde
Luky
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Luky »

Melodie píše:Mě nějaká kurva ukardla 16V :cry: čepičky z ventilků - chromový....
Njn, lidi jsou svine. Pokud neparkujes na zahrade nebo hlidanym parkovisti, nema snad ani cenu tak neco peknyho davat.

Ale jeste to neni tak hrozny...
Znamej byl v Belorusku a rikal, ze tam prijel frajer pred hotel a zacal odstrojovat autak, ale komplet... zrcatka, sterace, kola a nevim co jeste... :lol:
Rano to zas daval dokupy.
Odpovědět