dálku to nepoznáš, ale jinak jo.

njn, ale aspon budu mit jistotu, ze to nezrezne.M&R píše:I když tu tužku vemeš v oplu, tak je to stejně poznat. Zkoušel jsem s ní na kapotě tečky od kamenů, ale nakonec ji stejně nechám přestříkat. Prostě, na
dálku to nepoznáš, ale jinak jo.
jo to se nedivim ze v tom nic nevidis kdyz je tam male. zlate co mame na astre zeLuky píše:Tak Astrina uz se opravuje.
Dostal jsem misto ni Fobii 1.4 TDI. Teda nevim kde udelali soudruzi ve Skodofce chybu, ale je to des. To, ze to nejede se da prekousnout, ale ty mrnavy zrcatka, obzvlaste to pravy, to fakt vymyslela hlava pomazana (no spis namazana).
Aha, tak proto to ma takovej blbej zvuk.jarda píše:jo to se nedivim ze v tom nic nevidis kdyz je tam male. zlate co mame na astre zeLuky píše:Tak Astrina uz se opravuje.
Dostal jsem misto ni Fobii 1.4 TDI. Teda nevim kde udelali soudruzi ve Skodofce chybu, ale je to des. To, ze to nejede se da prekousnout, ale ty mrnavy zrcatka, obzvlaste to pravy, to fakt vymyslela hlava pomazana (no spis namazana).jinak mimochodem ta 1,4 je 3 valec
kam te to nahulil s tou oktavkou
to je jasny.Luky píše:
Aha, tak proto to ma takovej blbej zvuk.
Trefili jsme se cumaka, on me vzal predkem muj levej predek.
Je poskrabanej naraznik a svetlo. Kdybys si to udelal sam, tak se na opravu vybodnu, ale kdyz to jde z jeho povinnyho, tak si to necham vymenit
Cece prave ze ne, zmrdali ho pekne, ze nez vjede na silnici, tak ma cumet, jestli neco nejede.G.T.X píše:Myslim, že to nebylo tim, že se jim nechtělo papírovat, ale tim, že jste se domluvili s tim kravaťákem![]()
Jenom skoda, ze se svestkam nechtelo papirovat a nedostal ani pokutu.
Nesnasim kravataky v Ochcavkach
No to je možný, že toho maj moc, ale kdyby jsi na tom trval, tak to sepsat museliLuky píše:Cece prave ze ne, zmrdali ho pekne, ze nez vjede na silnici, tak ma cumet, jestli neco nejede.G.T.X píše:Myslim, že to nebylo tim, že se jim nechtělo papírovat, ale tim, že jste se domluvili s tim kravaťákem![]()
Jenom skoda, ze se svestkam nechtelo papirovat a nedostal ani pokutu.
Nesnasim kravataky v Ochcavkach
A dokonce mi zavolali na tu firmy s tim nahradnim autem.
Spis toho meli moc. Dyt je to des, maj snad tri auta na celou Prahu, myslim teda na bouracky.
Njn, lidi jsou svine. Pokud neparkujes na zahrade nebo hlidanym parkovisti, nema snad ani cenu tak neco peknyho davat.Melodie píše:Mě nějaká kurva ukardla 16Včepičky z ventilků - chromový....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |