Je pekna!!Ato moc asi tak nejak bude vypadat muj kocar za par tydnu ale dam pruziny - 40 folie to je samozrejmost a kliky+zrcatka se dostrikaji a budou jina svetelka jak vzadu tak vpredu ale jinak ji moc chvalim!!stribrna je proste pecka
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
Ty světla jsou stříkané zvenku. Odmastil jsem je a zlehka nastříkal.
Auto jsem koupil 10/2004. je dovezené ze Švýcarska. Bylo 2 roky staré( r.v. 09/2002) a mělo najeté 16 500km. Stálo mě 250 000,-Kč
Tak s xenonama jsou ta světla super. Já tam měl nejprve žárovky a to byla hrůza. Přeju hodně najetých kilometru bez problemů. Máš ty Angel eyes zapojené přez ten kabel co tam byl?
čau když jsem montoval tyto světla dával jsem do nich zrovna xenona a myslím, že to svítí dobře. Ale psal mi jeden borec že je má taky a když tam měl normální žárovku tak nic moc. Až tam dal xenony tak prý už pak dobré. Ale co jsem se díval na tvoju káru tak ty tam máš už světla EA.
mirajunger píše:čau když jsem montoval tyto světla dával jsem do nich zrovna xenona a myslím, že to svítí dobře. Ale psal mi jeden borec že je má taky a když tam měl normální žárovku tak nic moc. Až tam dal xenony tak prý už pak dobré. Ale co jsem se díval na tvoju káru tak ty tam máš už světla EA.
To sice mám, ale teď řeším jejich výměnu za ty od FK.
Potřebuju světla ovladatelné z auta.
Pěkné pěkné... A díky za přiložené foto spreye na světla
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!