no jo ale to bych musel nasadit kola a nalestit a vubec pripravit na sezonu.. to nehrozi tak 2 mesice...ale asi pojedu do mimone tak neco vyfotim tam...jo a mozna koupime apson kridlo dozadu nejaky nastavce tak nevim jak to bude vubec vypadat na jare.ale hlavne vykon,v 5800 to ztrati dech...trochu sem odbocil neva...
a kde a kdy bude ten astra sraz?nechce se mi to hledat... ale motor je tam 2,0 16v tuning zatim vyfuk remus a filtr raceland doma uz mam rezonator kterej prijde misto stredniho tlumice.plan je remenice z duralu bidrin,svody,vacky a sladeni rj z chipem bit power...tak175 koni...chtel bych
no tak to do Mimone nejedu... este bych tam se svym ropakem byla za ostudu
Kvetoslavek: Opl srazek bude nekdy v dubku asi v Hradci este se o tom hlasuje, se taky koukni ty jo ti to tu prece nebudu vypisovat neee?
nojono benzin je benzin...ale klidne prijed dame rec...
a i na slusnej vykon si casem zvyknes...moje heslo je power a pak teprv performance. driv jsem jezdil v hyundai accent 1,3 12v ale upravene tak na 105 koni tlumice koni a to se pak lidi divili co je to predjizdi
mnjo tak uprimne, kuci, ja s tim ropakem nic navysovat urcite nebudu stejne se to o tolik nezvedne... az dalsi auti bude orientovany jinam mnjo ale ne astrator, to je takovej prdolka linej
No dle mého jsou to dost vyhozené prachy... pokud máš 2litr, tak to i tak na to auto stačí.... ostatní ti nikde nikdo nezaplatí... radši bych ty prachy prolítal v benálu...