Flíčkovo Astrulka X18XE1 - 1.8 16V (UPDATE)

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 04 dub 2008, 18:51

milosh píše:umyty to mas pekne ale jak ty tmavy auta nemaj ty plasty v barve vypada to divne...
Jj a proto až přijdou ještě nějaké vychytávky, tak to pude vše do laku 8) Njn, sem docela zvědavej jak to pak bude vypadat...

Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William » 07 dub 2008, 11:10

no zase si nezklamal....fakt pekny :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 07 dub 2008, 12:27

tak jsem si troška zaslintal nad tvojí károu :lol: moc pěkná... černá je luxusní 8)

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 07 dub 2008, 18:25

To Jarda: Díky moc...jenže nevím s tím křídlem :D Mě se teď docela zalíbilo od Rieger... :wink: Ale jako dávat za křídlo 5 000,- to se mi zdá dost...Co ty myslíš? Nu ještě přijde kšiltík a mračitka, pak už jen to domluvit a dá se to i s klikama, lištama a práhama do barvy...

To Samothe: Díky, ještě se na tej mej holce musí máknout :lol:

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 08 dub 2008, 09:40

no čtu že upravičky a vychytávečky budou stát zato ..... nechal bych to křídlo co si ted vyfotil vypadá na káře luxusně,ještě jak to dáš do barvy tak si můžu zaslintat znova :lol:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 08 dub 2008, 10:48

Flicek píše:To Jarda: Díky moc...jenže nevím s tím křídlem :D Mě se teď docela zalíbilo od Rieger... :wink: Ale jako dávat za křídlo 5 000,- to se mi zdá dost...Co ty myslíš? Nu ještě přijde kšiltík a mračitka, pak už jen to domluvit a dá se to i s klikama, lištama a práhama do barvy...
obcas se tu Rieger objevil ale dlouho uz nic.......pokud ho mervomoci chces tak musis spis hledat u zapadnich sousedu teda pokud nechces davat zrovna tech 5 tacu :roll: osobne se mi spis libi odtrhova hrana jako je na coupe nez kridlo 8) pokud pojedes s nama v lete na nektery sraz do nemecka tak tam uvidis kridel ze si nebudes spis moc vybrat :!: :lol: :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 08 dub 2008, 14:16

Tak jako do německa bych jel rád, ale mám strach že mě tam vopálkujou za ty fóllie :cry: Kamarád tam jel, měl je taky na předku a cáloval jak mourovatej :lol: Ale nevím jestli měl atesty :evil: Jedině že bych si stahnul vokýnka, ale to by muselo bejt hezky. To víš já chodím na inspiraci k němcům a tam sem snad ještě neviděl, aby si někdo na auto dal kopii :D Njn ale chtěl sem OPCčkový a teď bych zase chtěl od rieger, ale jako 5 000,- dávat nebudu!!! Ještě mi prřijde kšiltík a mračítka a pak už jen to domluvim se strejdou a foukneme to komplet, kliky, lišty a práhy :wink:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 09 dub 2008, 09:42

Flicek píše:Tak jako do německa bych jel rád, ale mám strach že mě tam vopálkujou za ty fóllie :cry: Kamarád tam jel, měl je taky na předku a cáloval jak mourovatej :lol: Ale nevím jestli měl atesty :evil: Jedině že bych si stahnul vokýnka, ale to by muselo bejt hezky. To víš já chodím na inspiraci k němcům a tam sem snad ještě neviděl, aby si někdo na auto dal kopii :D Njn ale chtěl sem OPCčkový a teď bych zase chtěl od rieger, ale jako 5 000,- dávat nebudu!!! Ještě mi prřijde kšiltík a mračítka a pak už jen to domluvim se strejdou a foukneme to komplet, kliky, lišty a práhy :wink:
no s tema foliema by asi byl problem...hranice nejsou tak pokud by te nekde nestaveli cestou tak by byl klid. poldove v nemecku na soukromej pozemek nemuzou (sraz je vetsinou na nejakych loukach) takze tam muzes chlastat a jezdit autem ale pokud neco vyvedes tak to zase pekne vods**** no ale i kdyz se tam chlasta (celkem dost 8) ) porad se nikdo nedovoli to co se u nas deje na srazech aby tam tocil auto mezi stanama atd. proste jina zeme jinej mrav :arrow: v tomhle se mame jeste co ucit :cry: :cry: s tema kopiema mas pravdu....to se deje ve vetsi mire jen na vychode 8) vse je umerne od platu respektive ceny produktu....ale je fakt ze jsem taky videl uz dost aut co melo folie i na prednich bocnich oknech a dost tmavy a taky to byly nemci....bud calujou jak mourovaty nebo to maj nejak povoleny....neni problem se treba domluvit a vyrazit dva v jednom aute 8) pro inspiraci aby si vedel co te ceka....minulej rok jsem to prubnul dvakrat sam.....i kdyz jsem vzdy par cechu nasel ale...vzdy tak prsty na jednej ruce by ti stacily ale potesi to 8)

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 09 dub 2008, 13:14

Ve středu před týdnem mě kontrolovali německý poldové v Gottbusu, vše zkoukli, chtěli vidět papíry, koukli i do karavanu, asi jestli tam nepašuju vietnamce či co, vše proběhlo v naprosté pohodě a jelo se dál. S fóliema problém nebyl žádný, nevím jestli si jich vůbec všimli, byla už tma a navíc jsem stáhnul okýnko :D

Princ William

Příspěvek od Princ William » 09 dub 2008, 13:20

Zdeněk Lbc píše:Ve středu před týdnem mě kontrolovali německý poldové v Gottbusu, vše zkoukli, chtěli vidět papíry, koukli i do karavanu, asi jestli tam nepašuju vietnamce či co, vše proběhlo v naprosté pohodě a jelo se dál. S fóliema problém nebyl žádný, nevím jestli si jich vůbec všimli, byla už tma a navíc jsem stáhnul okýnko :D
no ale ty mas o dost svetlejsi nez ma Flicek....asi tomu nevenovali takovou pozornost jako kdyz vidi mladyho chcapka (tim nemyslim ze si starej 8) )

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 dub 2008, 13:43

:lol: to neřešte, tady už se na mě taky párkrát koukali nějak divně :D Ale tak tady by to mělo bej ok...Co se týče toho srazu v německu, tak se mnou můžeš počítat, teda když ti to nebude vadit, že bych jel s tebou...já bych to tam očekoval a třeba bych si přivetl i nějakou tu inspiraci 8) Ale hlavně neumím německy :D a to sem se učil němčinu 7 let... :oops:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 09 dub 2008, 14:12

Flicek píše::lol: to neřešte, tady už se na mě taky párkrát koukali nějak divně :D Ale tak tady by to mělo bej ok...Co se týče toho srazu v německu, tak se mnou můžeš počítat, teda když ti to nebude vadit, že bych jel s tebou...já bych to tam očekoval a třeba bych si přivetl i nějakou tu inspiraci 8) Ale hlavně neumím německy :D a to sem se učil němčinu 7 let... :oops:
hmmm a co myslis ja ja jsem se ji akorat ucit z nemeckyho 4everu nebo primo na srazu jinak jsem anglictinar jak vysitej (no ale zadna slava to taky neni :lol: ) vadit mi to nebude....to by chtel i tvuj bracha ne :?: plati se jen za auto ne jako u nas na nekterejch srazech :? inspirace budes mit vic nez penez :lol: :lol: :lol: :lol:

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 dub 2008, 14:39

Nuuu jako když bude i místo pro brášku, tak by samozřejmě jel taky :D ten by snad něco německy mohl umět :D Já sem taky angličtinář, viď? Ale tu sem se učil 6 let, takže něco bych snad dohromady dal...Njn, penízky si s sebou určo nějaký vemu, kdyby to tam přece jenom na místě bylo levnější :lol: Jj tady u nás na některých srazech platíš jak za auto, tak za osobu :roll: to je pravda...

Princ William

Příspěvek od Princ William » 09 dub 2008, 14:46

Flicek píše:Nuuu jako když bude i místo pro brášku, tak by samozřejmě jel taky :D ten by snad něco německy mohl umět :D Já sem taky angličtinář, viď? Ale tu sem se učil 6 let, takže něco bych snad dohromady dal...Njn, penízky si s sebou určo nějaký vemu, kdyby to tam přece jenom na místě bylo levnější :lol: Jj tady u nás na srazech na některých platíš jak za auto, tak za osobu :roll:
bracha klidne...vetsinou stejne jezdim sam tak se misto vzdycky najde.....penize si urco vem ale nemusis moc protoze je tam jidlo drahy jako krava (pro nemce asi ne) no ale jinak se tam dily moc neprodavaj....videl jsem tam prodavat opc kola z gecka....nejaky doplnky....blinkry (novy)....ale delaj tam i rovnou airbrush na vicka nadrzi atp....jo i podsviceni mid tid a pristrojovky jsem videl....mel tam i cenik....proste prijedes das jim to z auta pak se zlejes a druhej den si to vyzvednes....dle narocnosti a mas to hotove....budeme asi muset dat nejaky den sraz aby jsem to vsechno probrali :lol: :lol: :lol: :lol:

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 10 dub 2008, 19:51

Jj někdy dáme srázek :wink: a probereme to...

Odpovědět