semi001 píše:Jj jsou to ATE myslym ze koutouc vysel na 2400 a desticky 1800...Zigi píše:Moc pěkný kolesa a ty kotouče jsou ATE, že? maj pěknej design!!
Co máš za ALu? Myslím rozměry...
PS: nemáš podhuštěné přední gumy?
Jinak ruzmer gum je 215/45/17 a rozmer alu 7x17..
semi001 píše:Pepca:mrkni na autokely tam je maj cana je za jeden myslym ze budou mit i na tve auto...
Pockej pepco ja se mrknu tam totiz das svuj motor a vyjedou ti jen ty co tam patri ju??pepca píše:semi001 píše:Pepca:mrkni na autokely tam je maj cana je za jeden myslym ze budou mit i na tve auto...![]()
tam jsem již koukal,ale nějak se v tom stejně nevyznám,nechám to na lumpech v mototechně,tam to bude ale zase dražší,jenže objednat něco co nepůjde třeba na moje auto zase nechci,v té nabídce je hafo čísel,kody,rozměry a ví bůh co tam já mám,nebo které tam opravdu půjdou a můžou být,měl jsem zájem jak o ty klasické,obyčejné ATE,ale když zase koukám na ty tvé
tak fakticky nevím,každopádně ani podle knihy jak na to nesedí nějak ty hodnoty
semi001 píše:http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=102110492 tak tady se jukni je to na tvuj motor ty co mam ja tak ty maj od 1200 zatim
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |