Radar píše:Jinak mam dotaz jestli jde dodatečně domontovat klimu?
jde to, pokud nemáš zdroj levnejch dílů a nebudeš si to dělat sám tak ti asi 20tis stačit nebude....já už mam díly nakoupený, chystám se na to tendle měsíc, cena počítám do 15000 s náplní + všechny těsnění nový + nová chladící kapalina....
to je docela pálka,ale zase je to v létě příjemný poježdění
Radar píše:Jinak mam dotaz jestli jde dodatečně domontovat klimu?
jde to, pokud nemáš zdroj levnejch dílů a nebudeš si to dělat sám tak ti asi 20tis stačit nebude....já už mam díly nakoupený, chystám se na to tendle měsíc, cena počítám do 15000 s náplní + všechny těsnění nový + nová chladící kapalina....
to je docela pálka,ale zase je to v létě příjemný poježdění
až to budu prodávat tak se to mnohem líp prodá než bez klimy
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jarda píše:radar. jaky mas raficky taky bily nebo je mas cerny jinak koukam ze nas je ted prihlaseno celkem dost
Promiň nevím co myslel těma raafickama
raficky na budikach mas cerny nebo bily
Vecer nebo spíš zítra ráno nafotím interier a pak to zhodnotíte lépe mam bílé budíky s černýma písmenkama ,koukákám koukám, že ten inerier je docela zajímavý téma
Čau Radare... Teď jsem si všimnul, že jsi z Poděbrad, což je od kolína cca 25km. Co si takhle někdy dát spicha, jen pokecáme, zhodnotíme astry
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Čau Radare... Teď jsem si všimnul, že jsi z Poděbrad, což je od kolína cca 25km. Co si takhle někdy dát spicha, jen pokecáme, zhodnotíme astry
Promiň,ale přestěhoval jsem se teď do Karlových Varů tak to mám do Kolína trošku zruky
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!