astrule- X20DTL 3dv.

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

astrulcata

Příspěvek od dj.chicken » 15 úno 2006, 06:14

ovecka: tak to je fajn...dneska jedu pro toho naseho otomka do porodnice.. :wink: :D tak jsem zvedavy co z tohoh vznikne... 8)
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William » 15 úno 2006, 13:54

nemas nakou fotecku s tou zahlazenou zadi? :D :D
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

astrulcatko

Příspěvek od dj.chicken » 15 úno 2006, 17:02

tak ovecko tady je par fotek naseho malickeho...opet je cistokrevny po tatinkovi... :D foceno na stole... :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 16 úno 2006, 18:54

njo teda kuratko blahopreju, takovy krasny miminko... holcicka jo? M, by to chtelo este chlapecka ne? :lol: tak kdy se do toho dame znova aby mela i brasku? :lol: :twisted:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 úno 2006, 23:32

xpolstarekx píše:njo teda kuratko blahopreju, takovy krasny miminko... holcicka jo? M, by to chtelo este chlapecka ne? :lol: tak kdy se do toho dame znova aby mela i brasku? :lol: :twisted:
má nějaký postižený ručičky (chyběj jí rámy oken) :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 úno 2006, 00:30

chech ty kuratka na tom stole, sem si ani nevsimla, to je hustacky :lol:
klubo: njo tak, nikdo nejni dokonalej ... oni mu dorostou casem... to je jasko u prtatek s vlasama, tak tady dorustaji ramy oken :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 17 úno 2006, 06:01

no ja nevim co to je to se pozna az vyroste... :wink: rikal jsem ze to neni moc dokonale celkove ten model je odflaknuty ...cekal jsem otaceci kola, sklapeci sedadla a otviraci kufr jako u bburaga(kdyzsi jsem je sbiral) a ma to jen otviraci kapotu a dvere bez ramku... :( pokusim se sehnat neco lepsiho a vetsiho...k veceru doplnim fotky o ten zavareny zadek jak tu nekdo chtel...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 úno 2006, 09:33

ja se taky zkusim nekde podivat, ale v nekterejch kamennejch obchodech ani nevedi ze Astra je od Opela :lol: natoz co to je G :lol: hih... mnjo ja mam naky bburaga ve sklepe ale... astru urcite ne, spis takovy ty realnejsi labo, ferrarko, porschatka a tak :) hihi...
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 01 bře 2006, 10:19

mno ja je mam na poličce...a je jich celkem dost...nejen ty zavodbni ale je tem i klio, 206ka, land rover, a takove ty bezne auta...kontrolka stale sviti... :( a nevim cim to je asi to hodim do servisu at se na to mrknou... 8)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 01 bře 2006, 22:57

dj.chicken píše:mno ja je mam na poličce...a je jich celkem dost...nejen ty zavodbni ale je tem i klio, 206ka, land rover, a takove ty bezne auta...kontrolka stale sviti... :( a nevim cim to je asi to hodim do servisu at se na to mrknou... 8)
hihi njo my jsme to soupli do sklepa pac je to hroozne zapraseny a tak... ale asi si to vystavim v garazi aby se tam astricka necejtila samotinka :lol: :lol: s tou kontrolkou... urcite s tim nekam zajed maximalne ti reknou, jako nam kdyz jsme byli v servisu s Jeepem, ze to je jen kontrolkou jinac je vsechno v pohode :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 01 dub 2006, 20:16

BYL JSEM PRACOVAT (DĚTSKÁ DISKOTÉKA) A POTKAL JSEM PO CESTĚ DELŠÍHO BRÁŠKU JEN NALEŠTIT A BYLO BY TO :wink:

PAR FOTECEK MOJI ASTRULKY S BRASKOU :

JA V PRAVO BRASKA V LEVO-

Obrázek

VYPADA KLÁSNĚ I ZE PREDU AKORAT CO JSEM SE DIVAL OBUL NA LETNI AKORAT TO MEL HLADKE JAK LINO...ZADNY VZOREK CHUDÁK.... :roll: -

Obrázek

A TADY JE JEHO ZADECEK TENTOKTATE SAM BEZE ME JA STOJIM OPODÁL-

Obrázek

SNAD BUDU CO NEJDRIVE VYPADAT JAKO ON...
:wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 01 dub 2006, 20:34

jeee ty jsou krasny obe dve :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 17:58

tady jsou nejake nove fotecky s tema foliema a alu kolečkama...ale jeste musim nejak vyfarat ty gumy bo mi to ty predni celkem škraábe na venkovnim okraji.,...

jde tu videt trosku skrabnuty zadni naraznik :cry:
Obrázek

je to focene z te hezci strany...na te druhe strane mam promackle dvere...svine zavjej..ale pristi dyden to jdu klepat tak dam fotky jak se to povedlo... :wink:
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 04 dub 2006, 19:12

mam takovej dotazek, ty brzdicky na cerveno sis lakoval sam nebo to uz bylo?? se na to ted vo vejkendu chystam a nevim co od toho cekat :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 19:34

no ja jsem tusil ze se nekdo zepta.. :D ne to uz tam bylo...ja je jen vylestil aby to vypadalo k svetu...ale existujou na to specialni barvy tak si myslim ze na nich by navod mohl byt...alespon peiblizny ale uprime receno...sam bych se do toho asi nepustel plotoze bych se bal ze s tim neco udelam...ale mam pocit ze ty mas s oveckou vice zkusenosti nez ja tak to muzes zkusit...

Odpovědět