Čau,valda píše:Pro Dan 7211...
Čauky,
musím uznat a říct, že si pěkně hraješ... Jinak mě osobně se ty tvoje zadní lampy moc líbí. Ostatním se tolik líbit nemusí, je to na tobě, každý jsme jiný a máme úplně jiné cítění pro detaily. Možná, že by to chtělo ještě nějakou malou změnu, jako např. jí ještě o pár čísel snížit..., ale jinak je to krasavice!!!!! Jen tak dál!!!!!![]()
Valda.
Dan 7211 píše:Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!Kvetoslavek píše:tak prerove....noo![]()
![]()
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????
No já jedu určitě svým musím se pochlubit co jsem zase vykutil ve své astřičce!!!xpolstarekx píše:Dan 7211 píše:Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!Kvetoslavek píše:tak prerove....noo![]()
![]()
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????
ja jeduuuuu .... este uvidime estli svym nebo cizimpac budu mit po zkouskovym a prece jen se to musi zapit trosicku
![]()
![]()
![]()
Njo to ja bych se taky rada pochlubila, ale jak se znam, tak by me pak musel nekdo odvezt heheVojta píše:ovečka dostane k vánocům uhlí a loňský brambory za ty svoje citaceDan 7211 píše:No já jedu určitě svým musím se pochlubit co jsem zase vykutil ve své astřičce!!!xpolstarekx píše:
ja jeduuuuu .... este uvidime estli svym nebo cizimpac budu mit po zkouskovym a prece jen se to musi zapit trosicku
![]()
![]()
![]()
Zdar,Dan 7211 píše: Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!![]()
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????""
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |