Radar píše:Tak jsem se díval a máme opravdu stejnou a pěknou barvičku. Jen mám dotaz co na ni používáš na čištění? Vosk nebo krem,nebo myčka
pres zimu mycka nebo kdyz se mi to nechce mejt nebo kdyy specham tak taky mycka. v lete si ji meju na chalupe dobra volba. jinak co se tzce vybavy sport docela te zavidim stresni okno. chtel bych ho taky i kdyz mam klimosku. prece jenom stresni okno ma v lete sve kouzlo.
Radar píše:Tak jsem se díval a máme opravdu stejnou a pěknou barvičku. Jen mám dotaz co na ni používáš na čištění? Vosk nebo krem,nebo myčka
pres zimu mycka nebo kdyz se mi to nechce mejt nebo kdyy specham tak taky mycka. v lete si ji meju na chalupe dobra volba. jinak co se tzce vybavy sport docela te zavidim stresni okno. chtel bych ho taky i kdyz mam klimosku. prece jenom stresni okno ma v lete sve kouzlo.
tak to mě zase obcas ta klimoška chybí
no ja myslel klimosku s jeste strechu par aster jsem uz videl
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jarda píše:
tak to mě zase obcas ta klimoška chybí
no ja myslel klimosku s jeste strechu par aster jsem uz videl
no skoda Němci asi šetřili,tak to mám v autě a nevím jestli jde dodatečně namontovat?
jo jo...krasavice...jak tak koukam ...klasika...ale i tak je krasna...mame stejnou barvu ale to uz urcite vis... celkem premyslim cim je ta sport...sedacky mas stejne jako ja..tak to vypada ze jen to stresni okynko je tam narozdil odeme navic...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:jo jo...krasavice...jak tak koukam ...klasika...ale i tak je krasna...mame stejnou barvu ale to uz urcite vis... celkem premyslim cim je ta sport...sedacky mas stejne jako ja..tak to vypada ze jen to stresni okynko je tam narozdil odeme navic...
třeba má bílý budíky a nebo si ty sportovní sedačky předchozí majitel demontoval....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
aha jo jo uz to tu pisal...takze oproti me akorat bile budiky, stavitelny volant a stresni sibr elektricky...ale ty sedacky si asi fakt nekdo demontoval protoze z pohledu z venku vypadaji jako ty moje...
co se vlastne pise na tech bocnich listach,,.? ja je mam zalakovane tak nevim co tam vubec mohlo byt...
a tu klimosku nemas ani manualni..?
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:jo jo...krasavice...jak tak koukam ...klasika...ale i tak je krasna...mame stejnou barvu ale to uz urcite vis... celkem premyslim cim je ta sport...sedacky mas stejne jako ja..tak to vypada ze jen to stresni okynko je tam narozdil odeme navic...
třeba má bílý budíky a nebo si ty sportovní sedačky předchozí majitel demontoval....
ano bílé budíky to jo a ty sedačky jsou sportovnější mají bederní nastavení a nastavitelný takový šoupací podložky pod stehnama - no nevím jak se tomu říká.Jinak mam dotaz jestli jde dodatečně domontovat klimu?
dj.chicken píše:aha jo jo uz to tu pisal...takze oproti me akorat bile budiky, stavitelny volant a stresni sibr elektricky...ale ty sedacky si asi fakt nekdo demontoval protoze z pohledu z venku vypadaji jako ty moje...
co se vlastne pise na tech bocnich listach,,.? ja je mam zalakovane tak nevim co tam vubec mohlo byt...
a tu klimosku nemas ani manualni..?
Na boku je orig. napsano SPORT a tu klimu žel nemam ani manualní
Radar píše:Jinak mam dotaz jestli jde dodatečně domontovat klimu?
jde to, pokud nemáš zdroj levnejch dílů a nebudeš si to dělat sám tak ti asi 20tis stačit nebude....já už mam díly nakoupený, chystám se na to tendle měsíc, cena počítám do 15000 s náplní + všechny těsnění nový + nová chladící kapalina....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
jo jo...tak tu predlozku ja nemam...mam obycejne...ale asi stejnej vzorek...ale mozna se mylim az bude nekdy foto interieru tak se o tom presvedcime...ale ty budiky celkem zavidim...musi to vypadat dobre a ja je mam jeste podre podsvicene tak by se to hodilo...