Petras -> Díky doufám že to bude jen prkotina ale vozit se nebudu je tam pár maličkostí které chci ještě popravit a znáš to jak do něčeho jednou chmátneš už se nezastavíš
Tak nakonec je to oprava nejdražší a to řídící jednotka jak bývá u těchto vozidel zvykem ale co když už de bude opravovat tak ji aspoň trochu chipnem ne ? Jinak přikládám fotku namontovaného stropního větla z omegy B a Zaslepeného zadního stěrače korunové položky které mě skoro nic nestály a vypaají dobře. Budou i stropní madla s lampičkama, které už jen čekají na namontování
ne ne hoši 200 klokanu to nebude to se nebojte ještě sam nevim jak to všechno bude ale řekl jsem si že když už se bude opravovat tak proč ji nenechat rovnou aji upravit ? Samozřejmě, že ne od nejakýho domácího kutila ale sam nevím co bude takze to bude i pro mě něco novýho uvidíme
Víš co spíš nahoď kolik do té "úpravy" hodláš investovat - páč se připrav že to bude ranec. ono to je "načipovat" stačit rozhodně nebude. To pak chce sportovní sání, jiné svody a výfuk - pak to snad nějaký ten smysl mít určitě bude. Vše souvisí se vším a jedno bez druhého je poloviční úspěch. Tak hodn zdaru.
Marťasek -> jj to já vím ale je to záležitost financí jsem s tím smířen ale hezky jedno po druhém za ten čip počítám něco kolem 8 tisíc svod a ostatní věci budu kupovat taky le jak říkám hezky jedno podruhem
nevím co máš proti kutilům kolikrát práci odvedou poctivě a neoj*** tě jako komerčáci....to carbon světýlko máš pěkné a jestli pujde výkon nahoru tak sem pak šoupni protokol z brzdy
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
nemám proti kutilům vůbec nic jsem jeden z nich co si radši udělá všechno doma sám ale jestliže ti někdo doma na notebooku "nachipuje" řídící jednotku tak s největší pravděpodobností ti jenom přehraje mapy a s motorem se nic zásadního nemění akorát ty máš pocit že to jede jako p**a protože si přece byl na chiptuningu ne ?