Švája-projekt C20XE
Ja nic nepisu o zataceni. Jezdil jsem kompaktem 323ti a stal za prd. Tot vse. Motor jak jsem psam o nicem, razeni bylo nepresny ikdyz bylo najeto jen 120tkm ....
Akorat spotreba kolem 8 na 2,5 litr pekna.
To se 135kW na brzde by me zajimalo. Zajimal jsem se jako u vsech aut s kterejma jezdim o vykony a videl jsem zmerenejch 125kw, u jinyho vozu, ale vic teda ne.
Akorat spotreba kolem 8 na 2,5 litr pekna.
To se 135kW na brzde by me zajimalo. Zajimal jsem se jako u vsech aut s kterejma jezdim o vykony a videl jsem zmerenejch 125kw, u jinyho vozu, ale vic teda ne.
- Reklama
divný, ja co čtu na bmw klubu tak je tam o 323 hodně, a prej má mít větší výkon než 125kw, to samé platí u 328. Jinak jako svoje budoucí auto bych chtěl e36 323 nebo 328, kvalita zpracování je někde uplně jinde než u vw,opel,ford,atd a o jízdě radši nemluvim,rwd se řídí mnohem lepčí.
no a kompakt v 323 ma bejt prej hrozný žihadlo, třaba si měl nakej horší kus
stejně je nejhezčí ten zvuk toho šestiválu
no a kompakt v 323 ma bejt prej hrozný žihadlo, třaba si měl nakej horší kus

stejně je nejhezčí ten zvuk toho šestiválu
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
No teď budeš machrovat když mám auto rozebranýSvaja píše:asi ujedu ale neni tam moc velkej rozdilAstraDTI píše: A jak ted dopadnes proti 1.8 v Astre?

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
tak sem si rikal ze zas oznamim naky novy upravy ale zatim nic moc jen sem dodal mrizku do narazniku,zabudoval stroboskopy do blinkru a koupil ozdobny cepicky na kola
jo a taky jsem koupil polstarek opel astra,kdyby mel nekdo zajem tak je najdete na aukru..
fotky auta dodam postupne ..jo a kridlo je doma,jen ho nekdo upravil na bavora takze budu muset trosku pracovat s laminatem..

fotky auta dodam postupne ..jo a kridlo je doma,jen ho nekdo upravil na bavora takze budu muset trosku pracovat s laminatem..

můj život vlastně měří 400metrů !!!
- Princ William
- Princ William
přesně jak jsem si myslel podle videa.....fakt paráda a dík za odpověďSvaja píše:to princ william : jedničku rychle při couvání a když už se začne rozjíždět tak pres ručku,ale bohužel to stejně neudržela...díky

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO