máte někdo zkušenosti s chipem tohoto motoru? Už jsem něco četl, ale názory jsou dosti rozporuplné

A to si děláš tedy sám nebo si to necháváš dělat?sopel1,7 píše:Mám 2různé mapy uloženy v PC. Téměř na počkání možno zaměnit za origo.
Co bych dal za 90Kw:D A kde si to necháváš dělat?? Taky přemýšlím o chipu a nevim komu to svěřitsopel1,7 píše:NEchávám dělat.... jedna byla na serivý motor a druhá je teĎ na velký turbo ... to je asi 90-95Kw
Cau já je čiúuju. Upúlně bez problému. Spolůehlivé. Spotřeba jde jestě o něco dolu. Dělám to za 3000. Já mám také 1,7 DTI - mám na to asi 10 verzí flash čipů už. Odlaďopval jsem si to pro sebeMirajsek píše:Ahoj,
máte někdo zkušenosti s chipem tohoto motoru? Už jsem něco četl, ale názory jsou dosti rozporuplnéVyplatí se nebo se nevyplatí? Přemýšlím o firmě http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ vyjde to tam do konce tohoto týdne na celkem slušné peníze. Nějaké zkušenosti s touto firmou a motorem? Díky za každou zkušenost
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |