Mne to začína poriadne ťahať až nad cca 2200 otáčiek.Aj na jednotke.Dovtedy to ťahá akosi pomalšie a potom sa to rozbehne jak drak.

To máš pravdu škoda to není.Mám ju na dvore tiež!!!!manli2 píše:no je to 16V a ty jak známo zabíraj až u vyšších otáček takže pořádně to začne táhnou u 3000ot.. do tý doby nic moc.... točit pánové točit... tohle není škodovka který má červená poe na 5000 ot... tady se točí točí točí a to je pak mazec
No ja som to ťahal tesne pod 7000. Ale to som už ten motor lutoval, tak som skludnil hormón.Ale že aj na jednotke to "neťahá"Lomikar píše:Tak tak.S tímhle se pod 2tis otáček nejezdí.To se bude leda tak dusit kuckat chrchlat a já nevím co ještě jen ne jezdit.To sis měl koupit ropáka chceš-li jezdit "dole".Červený začíná až na 6500 tak až tam se to dá tahat.To je pak šupec.
No ono charakteristiku motoru nezměníš.Motor se bude chovat pořád stejně a je šuma fuck na jakým kvaltu.Má prostě daný vlastnosti a šmitec.Leda pak chip tuning.fanuc píše:No ja som to ťahal tesne pod 7000. Ale to som už ten motor lutoval, tak som skludnil hormón.Ale že aj na jednotke to "neťahá"Lomikar píše:Tak tak.S tímhle se pod 2tis otáček nejezdí.To se bude leda tak dusit kuckat chrchlat a já nevím co ještě jen ne jezdit.To sis měl koupit ropáka chceš-li jezdit "dole".Červený začíná až na 6500 tak až tam se to dá tahat.To je pak šupec.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |