No to neviem, ci sa mi oplati vobec zistovat..ja si myslim, ze je problem niekde s olejom. Totiz cele to zacalo tak, ze hned po kupe som si dal meni rozvody, pri tom mechanik nevedel odmontovat srobu a silou zlomil nejaky diel - on to volal "prsia". Potom nasiel, ze sa tam hybe kluka do strany, cize skryta vada. Kedze to zlomil, byvaly majitel to vyuzil ako vyhovorku, ze to nevezme nazad, auto neni v stave ako pri kupe. Tak som to dal opravit. Potom mechanik, ktory to opravoval, to poskladal a nezhasinala mu kontrolka oleja..tak to rozobral a vraj to tieklo cez tie nove prsia co tam dal..tak ich este raz menil. On teraz argumentuje stym, ze tam muselo byt este nieco ine zle, co sa nenaslo a kvoli comu vlastne vznikla ta prva pricina, ze sa hybala kluka.. Ze to riziko tu stale bolo. Cize vsetci maju kopu vyhovoriek a ja nemam auto, ak sa nechcem sudit. Proste zivotna skusenost pri kupe prveho auta

Akurat to mozem skusit este raz opravit, cize vymenit motor, ak nejaky zozeniem..alebo auto do srotu a zacat setrit od znovu. Vdaka za odkaz, pozrem nato.