Tak po minutě po nastartování ,a jízdě už slyšet nejsou , ale sere. mě to !

J tu někdokdo by někoho znal popřípadě poradil ?
Jestli to dělá po nastartování a pak ne tak je to ok, to je než se motor zaoleluje.Marek Piskáček píše:Sháním někoho kdo se mi kouknul na hydroštely popřípadě stím něco provedl !![]()
Tak po minutě po nastartování ,a jízdě už slyšet nejsou , ale sere. mě to !
![]()
J tu někdokdo by někoho znal popřípadě poradil ?
Tak nebol som si isty s tým olejom, mám aj ja predsa len 5W40. Kde zoženiem to Wynn´s ? Počujem ten názov po prvý krát. Ale ak by to pomohlo tak by som to vyskúšal.Jirka D.. píše:Jak jsem psal dej olej 5W 40 v servisech už dávaj do G i 5W 30, ale to je moc řidké, ale dobré na zimu.
Nebo dej Wynn´s to pomáhá, neboj neobsahuje chlor atd.
- 10W 40 patří do 8ventilu a ke všemu felda, fabie, atd.
Sršeň píše:Tak nebol som si isty s tým olejom, mám aj ja predsa len 5W40. Kde zoženiem to Wynn´s ? Počujem ten názov po prvý krát. Ale ak by to pomohlo tak by som to vyskúšal.Jirka D.. píše:Jak jsem psal dej olej 5W 40 v servisech už dávaj do G i 5W 30, ale to je moc řidké, ale dobré na zimu.
Ahoj, 0W-40 je už extrém (jen nové auto) buď 5W-40 nebo 5W-30Mahoni píše:Já jsem tam měl původně 10w-40 a necvakalo jakmile jsem tam dal 0w-40 tak mi to začalo cvakat, pokaždé když se olej trošku zahřál a přidal jsem plyn tak se ozývá cvakání, když nechám volnoběh tak cvakání přestane. Dal jsem tam zpět olej 10W-40 ale dělá to i přesto! Asi jsem to rozladil, taky mě to sere. Ale na druhou stranu zase to není tak moc drahá oprava. A navíc nemusí se to měnit hned a být ve stresu že se ještě víc posere motor!
Mám 1.6i 16V
No našiel som toto:Jirka D.. píše:Sršeň píše:Tak nebol som si isty s tým olejom, mám aj ja predsa len 5W40. Kde zoženiem to Wynn´s ? Počujem ten názov po prvý krát. Ale ak by to pomohlo tak by som to vyskúšal.Jirka D.. píše:Jak jsem psal dej olej 5W 40 v servisech už dávaj do G i 5W 30, ale to je moc řidké, ale dobré na zimu.
Ahoj, bud na netu nebo v prodejně autodílů má cca 325 ml je na trhu přes 50 let je to německá značka. (zkušenosti jsou že to pomáhá) to se dává do starších aut na vyčištění zdvihátek, nekdo dá nekvalitní olej a zas**e zdvihátka. Dává se do horkého oleje a pak ještě jezdit tak cca 15 km. Nechává se po celou dobu do výměny. Pomáhá to po cca 2500 km, když ne tak se vyměňují zdvihátka. (u tebe to pomůže jako prevence a bude klid)
Známej to řešil tak, že to rozebral a zdvihátka vyhdal. Dal do svěráku nahříval pomalu a vymačkával zbytky oleje - je to piplačka a pomohla, a stejně 2 kusy zničil.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |